FlashBot bezorgrobot | VeDoSign

De FlashBot is dé bezorgrobot voor het bezorgen van roomservice of andere artikelen in hotels en kantoren. Bekijk onze website voor meer informatie!

FlashBot Robot Kantoor Bezorgen Spullen Door Robot
FlashBot Bezorgrobot Bezorgen Roomservice Artikelen Hotels Kantoren

De FlashBot bezorgrobot

Met de FlashBot bezorgrobot van VeDoSign ervaart u optimaal gemak in uw hotel of kantoorgebouw. De robot neemt allerlei taken van u en uw medewerkers over zoals het rondbrengen van roomservice en het bezorgen van producten doorheen heel het gebouw. Dankzij de praktische indeling biedt de robot altijd een discrete bezorging.

Bezorgrobot voor automatische bezorging in gebouwen

De FlashBot is speciaal ontworpen om te gebruiken in hotels en kantoorgebouwen. De bezorgrobot voert taken uit zoals roomservice en het bezorgen van een gewenst artikel op een kamer of afdeling. Door de afgesloten cabine zien gasten en/of bezoekers niet wat de robot vervoert. Ook is de bezorgrobot uitermate geschikt om producten te vervoeren door bijvoorbeeld een winkelcentrum of productiefaciliteit. Bovendien kunnen meerdere robots met elkaar samenwerken, waardoor de levering nóg efficiënter en intelligenter wordt.

De werking van de robot

De FlashBot is uitgerust met een afgesloten cabine voorzien van twee modulair verstelbare compartimenten om producten op te zetten. Het compartiment is multifunctioneel en biedt maximaal ruimtegebruik, waardoor de robot meerdere taken met één tik kan uitvoeren. Via het overzichtelijke touchscreenscherm stuurt u de robot vervolgens naar de juiste kamer of zaal. Nadat de locatie is geselecteerd navigeert de robot zich naar de gewenste plek. Als de kamer of zaal zich op een andere etage bevinden, dan rijdt de robot zelfstandig naar de lift om deze op te roepen. Wanneer de robot is aangekomen op zijn eindbestemming wordt er telefonisch contact opgenomen met de gast en gaan de deuren van de cabine open.

Automatisch mee met de lift

Dankzij de volledig autonome positionerings- en navigatietechnologie kan de FlashBot moeiteloos mee met de lift. De robot wordt aangedreven door IoT-technologie en neemt automatisch de lift voor een bezorging op een andere etage. Om de FlashBot te gebruiken in samenwerking met de lift heeft u technische ondersteuning van uw liftleverancier nodig.

FlashBot Bezorgrobot Gebouwen Robot Zelfstandig Met De Lift
FlashBot Bezorgrobot 70 Cm Superieure Doorlaatbaarheid

PUDU Cloud

Voor krachtige cloud-intelligente serviceondersteuning beschikt de FlashBot bezorgrobot over het PUDU CLOUD-platform. Dankzij het bedrijfsbeheerplatform, het geautomatiseerde bedienings- en onderhoudsplatform en het platform voor het verzamelen van scenariogegevens, detecteert het de bedrijfsstatus van robots in realtime en stuurt het geïnformeerde beslissingen om intelligente levering aan huis mogelijk te maken.

Laser techniek

Navigeren doet de bezorgrobot met behulp van een eigen SLAM-algoritme dat gegevens van meerdere sensoren tegelijk integreert. Dit bestaat uit een combinatie van Laser, IMU, encoder multi-sensor positionering navigatie en Dual stereo vision dieptecamera’s in het onderste deel van de robot. De dieptecamera’s zijn essentieel om botsingen te vermijden en zich te kunnen aanpassen aan een omgeving die voortdurend verandert. Met een superieure doorlaatbaarheid van 70 cm kan de FlashBot in 99,9% van de bouwscenario’s door de verschillende doorgangen navigeren. De Laser Slam ondersteunt onbeperkte hoogtes en meerdere startpunten en vereist geen stickers met locatiecodes.

Belangrijkste kenmerken

  • Installatie op locatie
  • Kosten verlagend
  • Standby tijd tot 48 uur
  • Tot 12 uur gebruik
  • Modulair Verstelbaar compartiment, groter dan groter
  • Deur automatisch open en dicht
  • Kruissnelheid 0.5-1.5m/s
  • Touchscreen scherm

Leasen van een bezorgrobot

Naast het aankopen van een FlashBot kunt u ook een bezorgrobot leasen bij VeDoSign. De leasemethode is ideaal wanneer u momenteel geen grote investering wenst te doen, maar toch gebruik wilt maken van de robot. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die u heeft bij een leasing.

Professionele programmatie en installatie door VeDoSign

Bij het aankopen of leasen van een bezorgrobot bij VeDoSign helpen wij u om deze volledig gebruiksklaar te maken. Eén van onze specialisten programmeert de FlashBot naar wens en installeert de robot op locatie. Zo gaat u goed van start met uw gloednieuwe bezorgrobot.

Contact

Heeft u interesse in een FlashBot bezorgrobot? Neem dan contact op met VeDoSign. Wij staan graag voor u klaar om u te informeren en antwoorden te geven op al uw vragen. U kunt ons bereiken op nummer 035 54 307 38 of door te mailen naar info@vedosign.com. Verder is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen op onze website.

FlashBot dé bezorgrobot voor hotels en kantoren kopen?

Aanbevolen producten en systemen

FlashBot bezorg robot

29.800,00 ex. btw 36.058,00 incl btw

HolaBot afhaal- serveer robot

12.900,00 ex. btw 15.609,00 incl btw

KettyBot bedien- en retail robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

PuduBot bedien robot

11.500,00 ex. btw 13.915,00 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!