Alarmkussen oproepsysteem

Het alarmkussen oproepsysteem van VeDoSign is speciaal ontwikkeld voor mensen die een gevoelige drukknop nodig hebben om een hulpverlener of ieder ander gemakkelijk en draadloos te kunnen oproepen. De zeer gevoelige en zachte drukknop wordt in een kussen geïnstalleerd en is zodoende ook makkelijk in te drukken door mindervalide of mensen met een lichamelijke beperking.

Zorg Assistentie Oproepsysteem Kantoor

Hoe werkt het alarmkussen oproepsysteem?

De drukknop zit in het kussen en kan daardoor gemakkelijk ingedrukt worden, hierdoor kan iemand makkelijk en snel om hulp vragen door op de knop te drukken. Zodra op het kussen wordt gedrukt wordt er direct draadloos een voorgeprogrammeerd tekstbericht naar één of meerdere tekstpagers verstuurd. Deze batterij geladen pagers geven een tril en/of geluidsignaal en op het display van de pagers kan het tekstbericht gemakkelijk en duidelijk worden gelezen. Het systeem en de te versturen tekstberichten kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast en uitgebreid. Standaard heeft het systeem een bereik tot 400 meter.

Alarmkussen Oproepsysteem Kussen Pager Transmitter

De voordelen van het alarmkussen oproepssysteem

  • Plug&Play en direct inzetbaar.
  • Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen.
  • Eenvoudige en efficiënte functies
  • Probleemloze werking.
  • Geschikt voor mindervalide of mensen met een lichamelijke beperking.

Wilt u meer weten over onze oproepsystemen?

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Neem dan gerust contact met ons op en we geven antwoord op al uw vragen.

Alarmkussen oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!