Machinecommunicatie oproepsysteem

Het werken met machines drukt op de kosten van uw bedrijf, ze moeten altijd draaien en stilstand kost tijd en geld. Het is van groot belang dat alle benodigdheden op tijd aanwezig zijn. Het magazijn vragen of er een nieuwe pallet met halffabricaat kan komen of de heftruckchauffeur vragen of er een pallet met gereed product weg kan worden gehaald. Van het aflossen voor een toilet stop tot het melden van een technisch storing, allemaal zaken waar communicatie een belangrijkere rol speelt. Met behulp van een machinecommunicatie oproepsysteem staat de machineoperator direct in contact met de juiste persoon. Snel en efficiënt worden alle aspecten rond het productieproces afgehandeld. VeDoSign biedt u een uitgebreid assortiment handige communicatie oplossingen.

Machinecommunicatie Oproepsysteem Snelle Communicatie En Efficiënte Productiestroom

Een handmatige melding met het machinecommunicatie oproepsysteem?

VeDoSign heeft verschillende oplossingen. Snel en eenvoudig monteert u op elke machine een oproepcoaster, deze coaster is een platte schijf met daarop 1, 3 op 5 knoppen. Onder elke knop kunt u een tekstbericht vastleggen en als de machineoperator een nieuwe pallet met halffabricaat nodig heeft wordt er op de knop gedrukt. De coaster stuurt het tekstbericht dan direct naar een collega van de het magazijn bijvoorbeeld “aanvoer machine 18”. De medewerker van het magazijn ontvangt dit bericht op een pager (buzzer), dit kan een pager zijn aan de broekriem maar het bericht kan ook op een horlogepager binnen komen. Een duidelijk tril- en geluidsignaal geeft aan dat er een melding binnenkomt.

Als er meerdere knoppen zijn kunnen er ook meerdere berichten naar verschillende afdelingen worden gestuurd. Zo kan er veel tijd worden bespaard als de technische dienst een bericht ontvangt dat er een storing is bijvoorbeeld “storing machine 18”. Zo bepaald u met welke actie u veel tijd kan besparen als er met dit systeem wordt gewerkt.

Een automatische melding als er bijgevuld moet worden?

De techniek in veel machine’s is uitgerust met relais schakelaars, schakelaars die automatisch een handeling uitvoeren wat in een registratie systeem kan worden bewaard. Al is het maar dat er op een panel een lampje gaat branden dat men weet waarom de machine afslaat.

Met onze range Salcom contact zendmodules kunt u deze melding gelijk laten doorsturen naar de machineoperator, het magazijn en/of de voorman. De medewerker ontvangt dit bericht op een pager (buzzer) dit kan een pager aan de broekriem zijn maar het bericht kan ook op een horlogepager binnen komen. Een duidelijk tril- en geluidsignaal geeft aan dat er een melding binnenkomt. Met voorgeprogrammeerde tekstboodschappen in de Salcom registratie zender is altijd duidelijk wat er aan de hand is.

Een draadloze spraakverbinding met de collega’s

Er zijn productieprocessen waar persoonlijk contact essentieel is voor het verloop van het proces. In die gevallen wordt er veel rond gelopen, gezocht naar de persoon in kwestie of moet er geregeld worden gebeld. Met een draadloze headset staan de collega’s altijd met elkaar in verbinding, niet alleen voor een praktische vraag maar ook als er overleg moet zijn tussen de machineoprator, de voorman en de chef. Ongeacht waar deze in het pand zijn, met de draadloze headset start u snel een groepsconversatie. In de productie lopen ze met een headset en de chef kan een telefoonhandset bij zich hebben waarmee hij direct aan het gesprek kan deelnemen.

Het systeem kan worden uitgebreid met een telefonie module zodat er zelfs gesprekken van buitenaf kunnen worden aangenomen.

De voordelen van het machinecommunicatie oproepsysteem op een rij

We hebben voor u de voordelen van dit industrie oproepsysteem op een rijtje gezet:

  • Duidelijke communicatie.
  • Bespaart veel tijd.
  • Meerdere functies mogelijk.
  • Efficiënte werkverdeling.
  • Kosten besparend.

Meer weten over onze oproepsystemen voor de industrie?

U kunt al onze oproepsystemen voor de industrie in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Brochure Industrie Oplossingen

Brochure industrie oplossingen

"Snelle communicatie en efficiënte productiestroom"

Machinecommunicatie oproepsysteem voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

SmartCall colour belt pager

147,50 ex. btw 178,48 incl btw

Smartwatch POCSAG pager

127,50 ex. btw 154,28 incl btw

ALPHA Pager

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

SmartCall Colour ALPHA pager

147,50 ex. btw 178,48 incl btw

Portable 1-knops transmitter

140,00 ex. btw 169,40 incl btw

Portable 4-knops transmitter

165,00 ex. btw 199,65 incl btw

Portable 8-knops transmitter

185,00 ex. btw 223,85 incl btw

V700 ALPHA Pager 430-450MHz

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

V700 ALPHA Pager 450-470MHz

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

V900 ALPHA Pager 430-450MHz

135,00 ex. btw 163,35 incl btw

V900 ALPHA Pager 450-470MHz

135,00 ex. btw 163,35 incl btw

VT100 ALPHA Pager 430-450MHz

195,00 ex. btw 235,95 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!