Service oproepsysteem

Bedenk eens hoeveel tijd een service oproepsysteem u kan besparen en hoe uw gasten de servicebeleving zullen ervaren. Gasten roepen uw personeel op wanneer zij ergens behoefte aan hebben hierdoor is uw personeel veel mobieler en flexibeler in te zetten en hoeft uw gast nooit lang te wachten. Het service oproepsysteem is uit te breiden met het deurbel oproepsysteem.

Hotel Oproepsysteem VeSoSign Assistentie Oproepen VeSoSign Assistentie Oproepen

Hoe werkt een service oproepsysteem?

Door middel van oproepcoasters of andere serviceknop oplossingen kunnen gasten met slechts één druk op de knop een bericht uitzenden naar een ALPHA pager. Deze wordt in de vorm van een horloge- of beltpager gedragen door een van uw medewerkers. Deze ziet vervolgens direct waar de oproep vandaan komt en welke actie gewenst is. Het service oproepsysteem kan bijvoorbeeld worden ingezet voor het oproepen van:

  • Personeel bij de receptie.
  • Personeel in het restaurant, de bar of andere faciliteiten.
  • De host of hostess bij vergaderingen en conferenties.
  • Personeel voor de logistiek, schoonmaak of goederenontvangst.

De voordelen van een service oproepsysteem

Een service oproepsysteem kan de werkdruk van uw personeel verlagen, maar tegelijkertijd kunnen zij efficiënter worden ingezet omdat ze mobieler en flexibeler werken. Op een rustig moment kan uw personeel bijvoorbeeld een andere taak uitvoeren, maar na een oproep snel weer beschikbaar zijn voor gasten. Op deze manier ervaren uw gasten de service en gastvrijheid die ze mogen verwachten. Standaard heeft het oproepsysteem een bereik van 250 meter, maar dit is uit te breiden tot wel 750 meter. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze oproepsystemen?

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure Algemeen Oproepsysteem

Brochure algemeen oproepsysteem

Brochure Service Oproepsysteem

Brochure service oproepsysteem

"Met één druk op de knop
een bericht naar uw medewerkers"

Service oproepsysteem voor uw onderneming?

Aanbevolen producten en systemen

Receptie oproepsysteem

252,50 ex. btw 305,53 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!