Kritische alarmering beschermt bedrijven

BHV kritische alarmering is een oplossing voor kritieke waarschuwingen waarmee uw organisatie de veiligheid kan verhogen en de productiviteit kan beschermen door het reactievermogen op noodsituaties te verbeteren en het aantal valse alarmen te verminderen.

Kritische Alarmering Alarmering Vlauwvallen Onwel Worden Medewerker

Hoe werkt de kritische alarmering voor BHV?

De alarmering stuurt locatie gebaseerde waarschuwingen naar pagers, portofoons en mobiele telefoons, zodat u prioriteit kunt geven aan echte noodsituaties en valse alarmen kunt onderzoeken en beheren om onnodige evacuaties te voorkomen. Voorbereid met interfaces voor het overgrote deel brandmeldcentrales protocollen. Met onze ontwikkeling capaciteiten betekend dit snel kunnen integreren met nieuwe systemen mocht u dit nodig hebben.

Kritische Alarmering Alarmering Reactievermogen Op Noodsituaties Te Verbeteren En Het Aantal Valse Alarmen Te Verminderen

Voordelen op een rij:

  • Stille en directe communicatie met uw personeel.
  • Versnelt de service en verbetert de efficiëntie van het personeel.
  • Vrijstaande of aan de muur gemonteerde zender.
  • Programmeerbare knoppen voor alfaberichten.
  • Draadloos - geen bekabeling vereist.
  • Uitstekend bereik .
  • Strak en robuust ontwerp voor alledaags gebruik.
  • Communiceert met alle gangbare protocollen voor brandmeldcentrales.
  • De enige kritische messaging-oplossing om waarschuwingen gelijktijdig uit te zenden via semafoons, portofoons en sms.
  • Volledig bewaakt en met een back-up van de batterij, waardoor u 24 uur ononderbroken service krijgt in geval van stroomuitval.
Kritische Alarmering Alarmering AlarmCall03

Waarom BHV kritische alarmering

Een moderne bedrijf staat onder grote druk om wendbaar, productief en winstgevend te blijven, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden. Hoewel het proberen om de productiviteit te beschermen, de gezondheid en de veiligheid ook van het grootste belang is, en naast het beschermen van de veiligheid van het personeel, moeten organisaties zich houden aan strikte normen. BHV kritische alarmering biedt een effectieve communicatieoplossing waarmee u met één druk op de knop belangrijke medewerkers snel en discreet naar een locatie kunt oproepen. Integreer naadloos met VeDoSign pagers en/of portofoons om uw kritieke waarschuwings- en berichtenoplossing verder uit te breiden.

kritische-alarmeringen-picto

Ontvang waarschuwingen die voor u van cruciaal belang zijn

Oorspronkelijk ontworpen als een zeer effectieve middel. Kritische alarmeringen heeft zich de afgelopen 25 jaar continue ontwikkeld. Om kritische berichten te versturen voor een breed scala van situaties in de beveiliging, operaties, productie en nog veel meer. Perfect integratie met systemen van derden.

Flexibel Kritische Alarmeringen Picto

Flexibel

BHV kritische alarmeringsystemen van VeDoSign zijn de enige oplossing op de markt die waarschuwingen voor meerdere technieken ondersteunt: semafoons, portofoons en sms. Dit betekent dat de oplossing gemakkelijk in uw bestaande communicatie werkt zoals u het nodig vindt.

Minder Valse Kritische Alarmeringen Picto

Verminder valse alarmen

Evacuatie of andere noodmaatregelen geactiveerd door een vals alarm kan uw organisatie tienduizenden euro’s kosten in productiviteit, gederfde inkomsten en verspilling materialen. BHV kritische alarmering helpt u bij het identificeren wanneer een alarm vals is, en vermijd onnodige actie.

Snellere Reactievermogen Kritische Alarmeringen Picto

Verbeter het reactievermogen van noodsituaties

In geval van nood telt elke seconde. BHV kritische alarmering helpt u snel te de juiste calamiteit te identificeren, zodat u er snel mee om kunt gaan.

Productiviteit Verhogen Kritische Alarmeringen Picto

Productiviteit verhogen

Of het nu gaat om een ​​vals alarm of een echte dreiging, BHV kritische alarmering kan berichten verspreiden die zullen helpen.
U zorgt ervoor dat uw mensen en apparatuur zo productief mogelijk blijven. Ontvang meldingen wanneer machines zijn uitgevallen, wanneer generatoren of koelkasten werken niet, en nog veel meer.

Schaalbaar Kritische Alarmeringen Picto

Schaalbaar

Naadloos te integreren met andere oproepsystemen. Inclusief draadloze oproep punten, draadloze slagknoppen, vergadering kameroproep knoppen, en allesomvattend monitoren- en berichtensoftware voor een compleet oplossing voor uw bedrijf en terrein.

Betrouwbaar Kritische Alarmeringen Picto

Betrouwbaar

Het AlarmCall-assortiment heeft een geïntegreerde stroomvoorziening. Het aanbieden van batterijback-up in het geval van een stroomstoring die groter is dan de vereisten norm EN54-4.

Snellere Reactievermogen Kritische Alarmeringen

Meer weten over het BHV kritische alarmering?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kritische alarmering binnen uw BHV toepassing? Neem gerust contact met ons op en we voorzien u graag van informatie en advies. Bekijk hier onze BHV kritische alarmering systemen in onze webshop.

Binnenkort komt hier het aanbod kritische alarmering oproepsystemen de bedrijfshulpverlening sector.

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de bedrijfshulpverlening. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
ArtEZ hogescholen klanten VeDoSign
De belastingdienst klanten VeDoSign
PGB pensioen diensten klanten VeDoSign
Zwitserleven klanten VeDoSign
Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek klanten VeDoSign
DE KOM, stadstheater en kunstencentrum
ADM Nederland – Archer Daniels Midland
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
Van der Valk Hotels & Restaurants
Beatrix theater
CCI-Continental-Candy-Industries
CGI Nederland
Evides Waterbedrijf
Gemeente Amstelveen
Gemeente Stadskanaal
gemeente Súdwest-Fryslân
Golden Tulip Hotels | Luxehotels en restaurants
Haarlemmermeer Lyceum
HP Valves
Jaarbeurs Utrecht
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Bouwacht
VDL Steelweld
Vereniging Eigen Huis