BHV kritische alarmering beschermt uw bedrijf

BHV kritische alarmering is de oplossing voor kritieke waarschuwingen waarmee uw organisatie de veiligheid kan verhogen, de productiviteit kan beschermen door het reactievermogen op noodsituaties te verbeteren en het aantal valse alarmen te verminderen.

Kritische Alarmering Alarmering Vlauwvallen Onwel Worden Medewerker

Hoe werkt de kritische alarmering voor BHV?

De alarmering stuurt locatie gebaseerde tekstberichten naar pagers, portofoons of mobiele telefoons. U kunt daardoor prioriteit geven aan echte noodsituaties en een vals alarm tijdig herkennen en onnodige evacuaties voorkomen. Het systeem is voorbereid om te werken met het overgrote deel van de bestaande protocollen zoals bijvoorbeeld ESPA. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk integreren met de meest bestaande systemen.

Kritische Alarmering Alarmering Reactievermogen Op Noodsituaties Te Verbeteren En Het Aantal Valse Alarmen Te Verminderen

Voordelen op een rij:

  • Stille en directe communicatie
  • Versnelt de service en verbetert de efficiëntie van het personeel
  • Vrijstaande of aan de muur gemonteerde zender
  • Programmeerbare knoppen voor tekstberichten
  • Draadloze berichten
  • Uitstekend bereik
  • Strak en robuust ontwerp voor alledaags gebruik.
  • Communiceert met alle gangbare protocollen voor brandmeldcentrales
  • De enige kritische oplossing om waarschuwingen gelijktijdig uit te zenden via pagers, portofoons en sms
  • Optioneel met 24H back-up batterij
Kritische Alarmering Alarmering AlarmCall03

Waarom BHV kritische alarmering

Een modern bedrijf staat onder grote druk om flexibel, productief en winstgevend te blijven, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.

Om de productiviteit te beschermen en de gezondheid en veiligheid van de werknemers ook van het grootste belang is moeten organisaties zich tegenwoordig houden aan strikte normen. BHV kritische alarmering biedt een effectieve communicatieoplossing waarmee u met één druk op de knop de juiste medewerkers snel en discreet naar een locatie kunt oproepen of sturen. Integreer naadloos met VeDoSign pagers en/of portofoons om uw kritieke waarschuwings- en berichtenoplossing verder uit te breiden.

kritische-alarmeringen-picto

Ontvang waarschuwingen die voor u van cruciaal belang zijn

Ontworpen als een zeer effectief middel heeft de kritische alarmeringen zich de afgelopen 25 jaar continue ontwikkeld. De berichten kunnen verstuurd worden voor een breed scala van situaties in o.a. beveiliging, BHV, bouw, industrie, productie en nog vele andere toepassingen. Perfect te integreren met systemen van derden.

Flexibel Kritische Alarmeringen Picto

Flexibel

BHV kritische alarmering systemen van VeDoSign zijn de enige oplossingen op de markt die tekstberichten en waarschuwingen ondersteunen voor pagers, portofoons en sms. Daardoor gemakkelijk te integreren in uw reeds bestaande systemen.

Minder Valse Kritische Alarmeringen Picto

Verminder onnodige alarmen

Evacuatie of andere noodmaatregelen geactiveerd door een loos alarm kan uw organisatie tienduizenden euro’s kosten in productiviteit, gederfde inkomsten en verspilling van materialen. BHV kritische alarmering helpt u bij het identificeren van een loos alarm en vermijd daardoor onnodige actie.

Snellere Reactievermogen Kritische Alarmeringen Picto

Verbeter uw reactie’s op noodsituaties

In geval van nood telt elke seconde. BHV kritische alarmering helpt u snel de juiste calamiteit te identificeren, zodat u veilig en snel de juiste beslissing kan maken.

Productiviteit Verhogen Kritische Alarmeringen Picto

Productiviteit verhogen

Of het nu gaat om een loos alarm of een echt alarm, BHV kritische alarmering kan snel en doeltreffend tekstberichten versturen nar de juiste personen.
U zorgt ervoor dat uw medewerkers en apparatuur zo productief mogelijk blijven werken. Ontvang meldingen wanneer machines zijn uitgevallen, wanneer generatoren of koelkasten niet meer werken of als er zich een calamiteit voordoet.

Schaalbaar Kritische Alarmeringen Picto

Makkelijk op te schalen

Naadloos te integreren met andere oproepsystemen van VeDoSign zoals draadloze oproep punten, draadloze slagknoppen, vergadering kamer oproepknoppen, en speciale software voor een complete oplossing voor uw bedrijf.

Betrouwbaar Kritische Alarmeringen Picto

Betrouwbaar

Het kritische alarmering assortiment heeft een geïntegreerde optionele back-up stroomvoorziening die ruimschoots voldoet aan de EN54-4 norm.

Snellere Reactievermogen Kritische Alarmeringen

Meer weten over het BHV kritische alarmering?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van kritische alarmering binnen uw BHV toepassing? Neem gerust contact met ons op en we voorzien u graag van informatie en advies. Bekijk hier onze BHV kritische alarmering systemen in onze webshop.

Aanbod kritische alarmering oproepsystemen voor de bedrijfshulpverlening sector.

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de bedrijfshulpverlening. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
ArtEZ hogescholen klanten VeDoSign
De belastingdienst klanten VeDoSign
PGB pensioen diensten klanten VeDoSign
Zwitserleven klanten VeDoSign
Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek klanten VeDoSign
DE KOM, stadstheater en kunstencentrum
ADM Nederland – Archer Daniels Midland
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
Van der Valk Hotels & Restaurants
Beatrix theater
CCI-Continental-Candy-Industries
CGI Nederland
Evides Waterbedrijf
Gemeente Amstelveen
Gemeente Stadskanaal
gemeente Súdwest-Fryslân
Golden Tulip Hotels | Luxehotels en restaurants
Haarlemmermeer Lyceum
HP Valves
Jaarbeurs Utrecht
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Bouwacht
VDL Steelweld
Vereniging Eigen Huis