Industrie - Pallet traceer oproepsysteem

Met behulp van een pallet traceer systeem wordt het gemakkelijker de juiste pallet te herkennen en kan deze snel door naar het volgende onderdeel in het proces. VeDoSign biedt u een uitgebreid assortiment handige communicatie oplossingen.

Industrie Pallet Traceer Oproepsysteem

Voorkom zoeken en bespaar kostbare tijd

Het vele zoeken naar de juiste producten drukt op de kosten van uw bedrijf, bedrijven die werken met diverse halffabricaten  zetten deze vaak door elkaar op verschillende afdelingen. Op het moment dat de order actueel wordt is het van belang dat alle benodigdheden voor deze order snel en eenvoudig gevonden kunnen worden. Doordat de orders vaak door vele handen gaan worden de pallets of mobiele karretjes tussen de verschillende afdelingen vaak verplaatst en willekeurig geparkeerd. Zelfs met markeringen en bordjes is het dan toch vaak zoeken tussen de vele pallets die op één plek staan. VeDoSign biedt u een uitgebreid assortiment handige communicatie oplossingen.

Een handmatige melding met het pallet traceer oproepsysteem?

VeDoSign heeft verschillende oplossingen, snel en eenvoudig monteert u op de stelling een signaleringscoaster. U plaatst deze coaster op een pallet of een kar met een halffabricaat. Het nummer van deze coaster laat u corresponderen met uw interne opdrachtnummer. Wanneer u op zoek bent naar de gewenste pallet of kar, drukt u het gewenste nummer in op de bedienpost (transmitter) en de coaster begint direct signalen af te geven. Dit zijn licht en/of geluidssignalen en de tijdsduur van deze signalering kunt u vooraf zelf instellen. Het systeem werkt volledig draadloos. De coasters werken op een oplaadbare accu en aan het eind van de dag kunt u de coasters verzamelen en weer opladen. Is de coaster nog niet gebruikt, kunt u deze gerust tot de volgende dag of zelfs enkel dagen bij het product laten liggen. Met dit systeem bespaard u enorm veel zoektijd en verhoogt u de efficiëntie op de werkvloer.

Een automatische melding van het traceer systeem oproepsysteem?

Vele processen zijn volledig geautomatiseerd en het eindproduct is opgebouwd uit een aantal halffabricaten. De verschillende afdelingen die hieraan werken krijgen hun opdrachten op een terminal binnen. Vooraf zijn de halffabricaten voorzien van het nummer van de signalerings-coaster. Op de terminal kan er op het artikel worden gedrukt en vanuit het systeem zal dan de coaster worden geactiveerd. Deze verbinding tussen de software en de hardware verzorgen wij gezamenlijk met uw software ontwikkelaar. Dit is veelal een kleine technisch aanpassing in de software en het plaatsen van een netwerk transmitter. Deze transmitter is de gateway tussen beide systemen.

Een RFID oplossing

Werkt u met vaste wagennummers dan kunnen wij deze voorzien van een RFID locator kaart. Deze zit vast op de kar of pallet en heeft daardoor een vast kar/pallet nummer. Als de signaleringscoaster op deze wagen wordt gelegd, zal er direct een signaal naar een display worden gestuurd. De coaster is vooraf gekoppeld aan uw opdrachtnummer. Op de display staat is het nummer af te lezen van de coaster en tevens op welke kar/pallet deze is gelegd. Als u met vaste plekken (area’s) werkt kan dit erg handig zijn. Vervolgens kunt u in het display op de opdracht drukken en de coaster gaat direct af.

De voordelen van het Pallet traceer oproepsysteem voor de industrie

  • Duidelijke communicatie.
  • Bespaard veel tijd.
  • Efficiënte werkflow.
  • Kosten besparend.

Wilt u meer weten over het pallet traceer oproepsysteem?

Neem gerust contact met ons op, we voorzien u graag van informatie en advies.

Een pallet traceer oproepsysteem voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

LED scherm

1.095,00 ex. btw 1.324,95 incl btw

Coaster ultra digital

59,50 ex. btw 72,00 incl btw

Oplader coaster

125,00 ex. btw 151,25 incl btw

POCSAG versterker 5W

349,50 ex. btw 422,90 incl btw

Netwerk transmitter I-Station

1.275,00 ex. btw 1.542,75 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de industrie. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
ATS
Automated Guided Vehicles (AGVs) | Oceaneeringa
CCI-Continental-Candy-Industries
Distrifill
Hollander Techniek
HP Valves
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Linde Nederland
Machine Fabriek Elburg
Pactum Installatietechniek
René Schönefeld
Van den Pol elektrotechniek Montfoort
VDL Steelweld