Bouw communicatie-oplossingen

De bouw is een ruim begrip. Huizenbouw, kantoorbouw, fabrieksbouw, wegenbouw, hoogbouw, bosbouw, scheepsbouw en ook offshore zijn sectoren waar veiligheid altijd een belangrijke rol speelt. In een complexe werkomgeving met veel geluidshinder zijn aangepaste communicatiemiddelen essentieel om opdrachten goed uit te voeren en collega’s te laten samenwerken. VeDoSign biedt u een scala aan bouw communicatie-oplossingen.

Bouw Communicatie Oplossingen

Duplex gesprekken

De SWATCOM Multicom range stelt u in staat om met meerdere personen op een natuurlijke wijze te communiceren. Tegelijk met elkaar maar ook door elkaar praten alsof u met elkaar in 1 ruimte staat is met dit systeem mogelijk. Voor elke toepassing de juiste headset, van standaard headsets met boommicrofoon naar geluid reducerende hoofdtelefoons en veiligheidshelmen in diverse uitvoeringen.

Portofoons

Op veel werkplekken moet er overleg plaatsvinden met een collega die elders aan het werk is.
Met het gebruik van portofoons kan er efficiënt worden gecommuniceerd.

VeDoSign biedt u een groot assortiment voor de korte en lange afstanden in de bouw sector.

Audio systeem voor rondleidingen op uw bouwplaats

Als u een groep mensen wilt rondleiden op uwbouwplaats bent u niet altijd even goed verstaanbaar. Om dit toch in goede banen te leiden bieden wij u een passend communicatiesysteem. Het rondleidingsysteem van VeDoSign!

Mandown alarmering bouw

De mandown systemen ook wel lone worker genoemd geven uw medewerkers een veilig gevoel op plaatsen waar alleen wordt gewerkt. Wanneer mensen veel alleen werken, dragen ze een apparaat bij zich waarmee ze op verschillende manieren kunnen alarmeren bij noodsituaties. Er zijn systemen waarbij de persoon zelf op de knop drukt en systemen met een omvalsensor.

Kom bij ons langs

Bel gerust voor een afspraak in onze showroom. Hier informeren we u desgewenst over het communicatie systeem wat het best past bij uw toepassing. Ook kunt u de producten bekijken in de online shop of wanneer u vragen heeft contact met ons opnemen.

Bouw communicatie-oplossingen direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de bouw. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
ATS
Automated Guided Vehicles (AGVs) | Oceaneeringa
CCI-Continental-Candy-Industries
Distrifill
Hollander Techniek
HP Valves
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Linde Nederland
Machine Fabriek Elburg
Pactum Installatietechniek
René Schönefeld
Van den Pol elektrotechniek Montfoort
VDL Steelweld