Portofoons voor uw hotel

Portofoons die gebruikt worden in hotel, zullen bepaalde basis functies moeten hebben. Makkelijk met elkaar communiceren is hier het uitgangspunt. In ons assortiment vindt portofoons die aan deze behoeft voldoen. Wilt u weten welke mogelijkheden er allemaal zijn wanneer u portofoons gaat bestellen? Lees dan deze pagina. De belangrijkste informatie over portofoons staat hier omschreven.

Portofoons Voor Uw Hotel

Veel functionaliteiten

De portofoons die u bij ons besteld kunnen centraal worden opgeladen. Wij leveren de portofoons desgewenst met een multilader. Ook zijn er modellen die zeer handzaam en dun zijn en eenvoudig in gebruik. Daarnaast kunt u bij de portofoon gebruik maken van een oortje. Dit maakt praten wel heel gemakkelijk. We bieden ook portofoons voor een hotel met een mandown functie. Deze functie wordt ingezet wanneer bijvoorbeeld de portier of beveiliger in nood verkeerd Er wordt een melding naar het personeel verstuurd wat op de display van de portofoons verschijnt. Wanneer er geen personeel aanwezig is, kan er ook een melding worden gestuurd naar een extern bureau. Daarbij kan er ook een BMI gekoppeld worden aan de portofoons. Hierdoor kan personeel direct zien waar er brand is, waardoor er meteen kan worden ingegrepen.

Klant of gast kan zelf medewerker oproepen

Voor hotels heeft VeDoSign een Voice servicemelder ontwikkeld. Dit is een combinatie van de service knoppen en een portofoon. De klant kan met één druk op de serviceknop een medewerker oproepen. De portofoon stuurt een voice-bericht naar de portofoons. Vervolgens kan het personeel onderling afspraken wie er naar de klant gaat.

Uitgebreid assortiment portofoons voor uw hotel

VeDoSign heeft van de belangrijkste hotel portofoons een assortiment samengesteld. Alleen de meest betrouwbare portofoons zijn hierin opgenomen. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven u advies. Bij grootbereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers en antenne’s op het dak.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discreet communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

Vraag een offerte op maat aan!

Bent u op zoek naar portofoons voor in uw hotel? Dan bent u bij VeDoSign aan het juiste adres. We helpen u graag op weg om de juiste portofoons voor uw hotel te kopen. Er zijn diverse systemen die eenvoudig en efficiënt functioneren in een hotel. Daarnaast komen we graag bij u langs om een portofoon te testen, zodat u zeker weet dat de portofoons goed functioneren. Bekijk daarom eens de portofoons die we in ons assortiment hebben of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure
portofoons

"Snel en doelgericht communiceren"

Portofoons voor uw hotel?

Aanbevolen producten en systemen

Portofoon Kenwood PKT-23E

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

Voice Caller 1 knops

625,00 ex. btw 756,25 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!