Portofoons voor in de bouw

Wanneer u voor in de bouw op zoek bent naar een portofoons, bent u bij VeDoSign aan het juiste adres. We bieden in ons assortiment portofoons die geschikt zijn voor de bouw, waardoor u snel met elkaar kunt communiceren. Op deze pagina leest u alle belangrijke informatie over portofoons in de bouw.

Portofoons Voor In De Bouw Robuust, Stof En Waterdicht

Waar moet een portofoon in de bouw aan voldoen?

Portofoons voor in de bouw moeten diverse eisen voldoen. Zo zijn ze robuust en waterdicht zijn. De IP-norm geeft u de garantie. Dit verteld in hoeverre een portofoon tegen water en stof kan. De portofoons voor de bouw die we bij VeDoSign in ons assortiment hebben, hebben de IP67 normering. Dat betekend dat de portofoon stof- en waterdicht is.

Snel en eenvoudig communiceren

Snel en eenvoudig communiceren De portofoons voor in de bouw kunt u bestellen met een microfoon aan de schouder. U draagt de portofoon aan de broek en u praat via de microfoon die aan de schouder hangt. Dit maakt het nog makkelijker om berichten aan elkaar door te geven. Er kan ook worden gekozen om een noodknop op de microfoon te bevestigen. Een voordeel van portofoons voor de bouw, is dat de uitvoerder mee kan luisteren en daardoor eenvoudig om een boodschap door te geven aan alle medewerkers.

Geen last van achtergrondgeluiden?

Bij VeDoSign hebben we ook oorkappen. Deze zijn geluid-reducerend. Hierdoor heeft u minder last van achtergrondgeluiden tijdens het praten met een portofoon. Daarnaast hebben we ook diverse andere accessoires in ons assortiment voor portofoons in de bouw die communiceren nog makkelijker maken

Voordelen op een rij

  • Stof en waterdicht
  • Robuust
  • Microfoon aan de schouder mogelijk
  • Noodknop op de microfoon mogelijk

Bestel portofoons voor in de bouw bij VeDoSign

Bent u op zoek naar portofoons die u kunt gebruiken in de bouw? Bekijk dan eens ons assortiment. U kunt deze eenvoudig in onze webshop bestellen. Heeft u advies nodig? Neem dan contact met ons op. We bekijken dan samen met u wat alle mogelijkheden zijn.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure
portofoons

"Snel en efficiënt communiceren"

Portofoons voor in de bouw?

Aanbevolen producten en systemen

Voice Caller 1 knops

625,00 ex. btw 756,25 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Portofoon Motorola DP4401EX ATEX

1.206,90 ex. btw 1.460,35 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300DE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300NE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!