Portofoons voor winkel of bouwmarkt

In grotere winkels is het voor collega’s onderling soms lastig om met elkaar te spreken. Portofoons kunnen communicatie een stuk vereenvoudigen. Bij VeDoSign hebben we verschillende portofoons in ons assortiment die u kunt gebruiken in de Retail. Portofoons in de retail worden ook wel oortjes genoemd. Met deze oortjes kunt u naast gemakkelijker met elkaar praten, ook uw klanten beter en sneller van dienst zijn. Wilt u meer weten over de verschillende oortjes die we in ons assortiment hebben voor de Retail? U leest hierover meer op deze pagina.

Portofoons (oortjes) Voor Winkel Of Bouwmarkt

Welke portofoons passen bij mijn winkel?

Wilt u een portofoon set waarmee u direct aan de slag kunt? In ons assortiment vindt u diverse sets van het betrouwbare merken Kenwood en Motorola. Deze portofoons zijn goed in te zetten in bijvoorbeeld een supermarkt of een warenhuis. Het zijn beide compacte portofoons en hebben een groot bereik. En dus ideaal voor het communiceren tussen verschillende afdelingen. Heeft uw winkel behoefte aan meer oortjes? U kunt de sets onbeperkt uitbreiden. Per 6 stuks kunt u kiezen voor een handige multilader voor telkens weer 6 portofoons. Deze vergunningsvrije oortjes zijn erg compact en eenvoudig in gebruik. Uw medewerkers kunnen met deze oortjes op een eenvoudige en duidelijke manier met elkaar communiceren. Daarnaast zijn de oortjes eenvoudig aan te brengen op de bedrijfskleding met handige riemclips. Bovendien is het uiterlijk mooi en bescheiden. u kunt op 8 verschillende kanalen met onderling met elkaar communiceren.

Bestel oortjes voor eenvoudigere communicatie!

Wilt u oortjes voor in de Retail bestellen en hiermee gemakkelijker kunnen communiceren? Ga dan naar onze webshop. Voor grote aantallen kunt u met ons contact opnemen. We maken graag een projectprijs voor u. Heeft u advies nodig? Onze medewerkers helpen u graag met het kiezen van de juiste producten!

Set Van 6 Kenwood PKT 23E Retail

Uitgebreid assortiment portofoons voor uw winkel

VeDoSign heeft van de belangrijkste retail portofoons een assortiment samengesteld. Geselecteerd op formaat, gewicht en bedieningsgemak. Alleen de meest betrouwbare portofoons zijn hierin opgenomen. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven u advies. Bij grootbereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers en antenne’s op het dak.

Leverancier of klant kan zelf medewerker oproepen

Voor in de winkel heeft VeDoSign een Voice ServiceCaller ontwikkeld. Dit is een combinatie van de service knoppen en een portofoon. Als een leverancier aan de achterpoort staat kan met een druk op de serviceknop een medewerker oproepen. Ook handig voor een klant die bij een afdeling staat en een aanspreekpunt wenst. De Voice-Caller box stuurt een voice-bericht naar de portofoons. Vervolgens kan het personeel onderling afspraken wie er naar het servicepunt gaat.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discrete communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

VoCoVo draadloze communicatie systeem voor in uw bedrijf

Op zoek naar een systeem voor in uw bedrijf waarmee teamleden en collega’s kristalhelder kunnen communiceren met klanten, leveranciers en medewerkers en daarnaast ook nog voor andere facetten ingezet kan worden? VoCoVo maakt communicatie tussen collega’s en de klant eenvoudig en daarnaast biedt dit draadloze systeem nog voor veel meer oplossingen op de werkvloer. Snel contact opnemen met de leverancier of met een medewerker of het systeem gebruiken als takenlijst? Met VoCoVo wordt dat een eitje! VoCoVo systeem voor in uw bedrijf?

VoCoVo Supermarkt Bouwmarkt Draadloos Headset

Neem contact met ons op

U kunt al onze retail oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure portofoons VeDoSign

Brochure VOCOVO Instore Communicatie

Brochure VOCOVO Instore Communicatie

"Snel en doelgericht communiceren"

Portofoons (oortjes) voor winkel, bouwmarkt of supermarkt?

Aanbevolen producten en systemen

Portofoon Kenwood PKT-23E

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

Voice Caller 1 knops

625,00 ex. btw 756,25 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!