Drukmat oproepsysteem

Met het drukmat oproepsysteem van VeDoSign kunt u in de gaten houden of een patiënt of bewoner opstaat, te lang stil blijft liggen of juist gaat dwalen. Bij een (bewegings)detectie van de drukmat wordt er direct draadloos een tekstbericht verstuurd naar één of meerdere tekstpagers.

Drukmat Oproepsysteem Melding Als Iemand Op De Mat Komt

Hoe werkt het drukmat oproepssysteem?

De drukmat wordt op een stoel, in een bed of onder de deurmat bij een (voor)deur neergelegd. Wanneer de drukmat wordt geactiveerd wordt er direct draadloos een voorgeprogrammeerd tekstbericht naar één of meerdere tekst-pagers verstuurd. Deze batterij geladen pagers geven een tril en/of geluidssignaal en op het display van de pagers kan het tekstbericht gemakkelijk en duidelijk worden gelezen. Op deze manier kan een patiënt of bewoner zowel in de nacht als overdag goed en veilig in de gaten worden gehouden. Het systeem en de te versturen tekstberichten kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast en uitgebreid. Standaard heeft het systeem een bereik tot 400 meter.

Drukmat Oproepsysteem Pager Mat Transmitter

De voordelen van het drukmat oproepssysteem

  • Plug&Play en direct inzetbaar.
  • Geen ingewikkelde gebruiksaanwijzingen.
  • Eenvoudige en efficiënte functies
  • Probleemloze werking.

Wilt u meer weten over onze oproepsystemen?

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Neem dan gerust contact met ons op en we geven antwoord op al uw vragen.

Het drukmat oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!