Portofoons van VeDoSign

Binnen de professionele portofoons (o.a. voor BHV, industrie en beveiliging) zijn er twee verschillende typen: analoog en digitaal. Analoge portofoons zijn goed betaalbaar en halen een bereik van circa 5 – 10 kilomer in open veld, het nadeel is dat ze een relatief slechte spraakkwaliteit hebben. Daarbij is er de mogelijkheid dat deze portofoons worden afgeluisterd. Digitale portofoons hebben circa 25% meer bereik met hetzelfde vermogen en de spraakkwaliteit blijft continu van hoog niveau.

Vergunningvrije portofoons

Portofoons voor de korte afstanden werken in de PMR band (446 MHz), voor deze band is geen licentie benodigd. Het maximale zendvermogen van deze portofoons is 0,5 watt. In de praktijk is dit vaak een bereik van maximaal 1 kilometer in gunstige omstandigheden. Als het bereik van de vergunningvrije portofoon niet voldoende is kunt u gebruik maken van professionele portofoons, met een vergunning van het Agentschap Telecom.

Portofoons met vergunning

Digitale portofoons biedt de gebruikers mogelijkheden om spraakberichten en GPS locatie met elkaar uit te wisselen, hiernaast kunnen meldingen vanuit de brandmeldcentrale via ESPA 4.4.4. weergegeven worden. Sinds de laatste jaren worden er steeds meer digitale portofoons verkocht dan analoge. De analoge portofoon zal langzaam uitgefaseerd worden.

Repeaters en versterkers

Bij zowel analoge als digitale portofoons met vergunning is het mogelijk om repeaters (versterkers) te gebruiken. Een repeater versterkt het bereik vanaf het punt waar de repeater geplaatst is. Bij analoge portofoons raden wij u aan om maximaal één repeater te gebruiken. Met digitale portofoons van Motorola of Kenwood is het mogelijk om meerdere repeaters te gebruiken. Op basis van IP kunt u verschillende repeaters met elkaar verbinden. Dit is ook mogelijk op grote afstand waardoor verschillende vestigingen met elkaar verbonden kunnen worden.

Oortjes en portofoons voor de horeca en retail

Portofoons, ook wel oortjes genoemd, zijn toepasbaar voor allerlei bedrijven in de horeca-sector. Dit zijn niet alleen restaurants, maar ook allerlei bedrijven in de retail zoals supermarkten. Het doel van deze ‘oortjes’ in de horeca is om uw klanten eenvoudiger en sneller informatie te kunnen geven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het informeren over een bepaald product dat wel of niet op voorraad is. Daarnaast kunt u in de horeca een betere en snellere service verlenen aan uw gasten. Portofoons zijn namelijk een goed communicatiemiddel waarmee het personeel eenvoudiger en sneller kan communiceren. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en diverse producten die van toepassing zijn voor de horeca.

Wat zijn de voordelen van oortjes in de horeca en retail?

Naast het verlenen van een goede service, kunt u ook bij verdachte situaties eenvoudiger met elkaar communiceren. Wanneer er bijvoorbeeld een winkeldiefstal plaatsvindt, kunt u dit op een eenvoudige manier aan elkaar doorgeven. Daarnaast kunnen medewerkers aan elkaar doorgeven wanneer een tafel bediend moet worden of wanneer een bestelling geserveerd kan worden. De oortjes in ons assortiment ondersteunen u hierin. Hiermee kunnen u en uw team direct aan de slag met communiceren op de werkvloer. In ons assortiment vindt u ook de populaire oortjes van merken zoals Kenwoord en Motorola. Daarbij kunt u ook meervoudige opladers bestellen, zodat de oortjes altijd gebruikt kunnen worden. In grotere winkels is het voor medewerkers onderling soms lastig om met elkaar te communiceren. Portofoons kunnen communicatie een stuk vereenvoudigen. Bij VeDoSign hebben we verschillende portofoons in ons assortiment die u kunt gebruiken in de retail. Portofoons in de retail worden ook wel oortjes genoemd. Met deze oortjes kunt u naast gemakkelijker met elkaar communiceren, ook uw klanten beter en sneller van dienst zijn.

De voordelen op een rij:

  • Service verhogend.
  • Meer rust voor het personeel.
  • Minder kans op miscommunicatie.
  • Verhoogt werkefficiëntie.
  • Tijd besparing.
  • Imago verbetering.
  • Toename kwantiteit.
  • Kostenbesparing.
Professionele Portofoons Oortjes En Portofoons Voor De Horeca En Retail

Welke portofoons passen bij mijn winkel of horeca gelegenheid?

Wilt u een portofoonset waarmee u direct aan de slag kunt? In ons assortiment portofoons vindt u diverse sets, bijvoorbeeld een set van vier portofoons van het betrouwbare merk Kenwood. Deze portofoons zijn goed in te zetten in een supermarkt of een warenhuis. Deze compacte portofoons hebben een groot bereik en zijn ideaal voor het communiceren tussen verschillende afdelingen.
Voor in uw horecagelegenheid worden meestal dezelfde portofoons gebruikt als in de retail. Uiterst klein en licht van gewicht. Deze vergunningvrije oortjes zijn erg compact en eenvoudig in gebruik. Uw werknemers kunnen met deze oortjes op een eenvoudige en kwalitatieve manier met elkaar communiceren. Daarnaast zijn de oortjes eenvoudig aan te sluiten op de bedrijfskleding met handige riem-clips en hebben ze een mooi uiterlijk. Daarbij kunt u verschillende via verschillende kanalen met elkaar met communiceren.

Meer weten over onze portofoons?

U kunt al onze portofoons in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Professionele portofoons voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

Voice Caller 1 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Portofoon Motorola DP4401EX ATEX

1.206,90 ex. btw 1.460,35 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300DE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300NE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!