BHV oproepsysteem

Met het BHV oproepsysteem van VeDoSign kunt u op een discrete manier uw hulpverlenend personeel inschakelen. Op een effectieve en efficiënte manier roept u hen op en deelt u alle informatie met hen over het voorval. Bij ongevallen en calamiteiten zijn zij hierdoor snel op de plaats van bestemming met de juiste hulpmiddelen.

BHV Oproepsystemen Discreet Hulpverlenend Personeel Inschakelen

Hoe werkt het BHV oproepsysteem?

Het BHV personeel beschikt over een pager waar oproepen heen worden gestuurd vanuit een centrale terminal. Met deze pieper- ofwel buzzer-functie kunnen verschillende codes worden ingevuld die voor de hulpverlener direct duidelijk maken wat er aan de hand is. Een ontruiming, EHBO-melding of brand bijvoorbeeld. Door middel van een tekstbericht kan er nog aanvullende informatie naar de BHV’er worden gecommuniceerd.

Haal meer uit uw BHV oproepsysteem met paging software

Met de paging software van VeDoSign stuurt u rechtstreeks vanaf uw telefoon, tablet of PC een bericht naar een pager. Hierdoor kunt u uw oproepsysteem nog beter inzetten binnen uw organisatie. U bent niet meer afhankelijk van één punt, de transmitter, om berichten te versturen. Iedere device, gekoppeld aan uw netwerk met verbinding naar internet, kan gebruik maken van uw BHV oproepsysteem.

Tekstpager Ipad Iphone Standaard

De voordelen van het BHV oproepsysteem

Het BHV oproepsysteem van VeDoSign maakt het mogelijk om adequaat en snel te reageren bij noodsituaties. Door geautomatiseerde meldingen direct naar de juiste persoon of groepen personen te versturen verloopt de communicatie efficiënt en de uitvoering effectief. Gaat het om een ongeval, dan neemt de BHV’er direct de EHBO box mee. Betreft het een brand, dan bewegen BHV’ers zich snel richting de brandblussers, houden zij het noodnummer paraat en begeleiden ze gasten naar buiten. De kans op escalatie wordt hierdoor verkleind.

Verschillende opties voor  het BHV oproepsysteem

Het BHV oproepsysteem van VeDoSign heeft diverse opties en technologieën om te implementeren:

Neem contact met ons op

U kunt al onze BHV oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure BHV Oproepsysteem

Brochure BHV oproepsysteem

Brochure Paging Software VeDoSign

Brochure paging software

Brochure VeDoSafe

Brochure VeDoSafe

BHV oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

SmartCall colour belt pager

147,50 ex. btw 178,48 incl btw

Birdy Slim POCSAG pager

265,00 ex. btw 320,65 incl btw

Birdy WPs ATEX pager

245,00 ex. btw 296,45 incl btw

Transmitter Controller

775,00 ex. btw 937,75 incl btw

ALPHA Pager

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!