Portofoons voor uw pretpark

Portofoons worden gebruikt om eenvoudig te kunnen communiceren. De afstanden kunnen verschillen. Bij VeDoSign vindt u diverse portofoons die u kunt toepassen in uw pretpark. De portofoons bevatten vele handige opties waarmee de communicatie tussen medewerkers eenvoudig is. Wilt u weten wat allemaal mogelijk is om gemakkelijk te kunnen communiceren in een pretpark met de portofoons van VeDoSign? U leest hier alle informatie.

Portofoons Voor Uw Pretpark

Vanuit de centrale snel ingrijpen

Een handige functie van portofoons voor een pretpark is dat er vanuit de centrale kan worden ingegrepen bij verdachte situaties. Er kan eenvoudig worden meegeluisterd met een andere portofoons wanneer er een ongewenste situatie ontstaat. Het is ook mogelijk om tekstberichten te sturen via en naar portofoons. Daarbij kunnen collega’s onderling snel en efficiënt met elkaar te communiceren.

Overal bereik

Wanneer u interesse heeft in portofoons voor een pretpark, kunnen wij u adviseren. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven u advies. Bij grootbereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers en antenne’s op het dak. Zo weet u zeker dat het systeem voldoende bereik heeft om overal in uw pretpark te communiceren via portofoons.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discreet communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

Vraag een offerte aan!

Bent u op zoek naar portofoons voor een pretpark? VeDoSign helpt u graag bij het maken van de juiste keus. Vraag daarom een vrijblijvende offerte aan! We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en geven u advies over de juiste portofoons voor uw pretpark. Neem gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure
portofoons

"Snel en efficiënt communiceren"

Portofoons voor uw pretpark?

Aanbevolen producten en systemen

Portofoon Kenwood PKT-23E

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

Voice Caller 1 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!