Koppeling netwerk met oproepsysteem

Een oproepsysteem kan eenvoudig gekoppeld worden met het netwerk. Hierdoor maakt u het mogelijk om vanaf verschillende werkplekken personen op de roepen of tekstberichten naar ze te versturen. Wij bieden hiervoor diverse software mogelijkheden. Handig en snel communiceren vanaf de PC, een tablet of een mobiele telefoon.

Paging Software Netwerk Koppeling

Hoe werkt de netwerk koppeling voor het oproepsysteem?

Alle systemen worden geleverd met een bedienpost, dit is vaak een zendmodule met een toetsenbord. Door de bedienpost te vervangen door een netwerktransmitter (I-Staion) ontstaat er een situatie dat u met een PC verbinding kunt maken met het oproepsysteem. De netwerkwerk transmitter wordt aan uw netwerkwerk gehangen en u geeft deze een statisch IP-adres. Vul hierna listing poort, Gateway en MAC adres in. Door gebruik te maken van onze software, waarin u hetzelfde IP-adres instelt, zult u de pager kunnen bereiken.

Koppeling Netwerk Logistiek Oproepsysteem

Kan er ook een eigen software pakket worden gekoppeld aan uw oproepsysteem?

Veel bedrijven werken met een eigen pakket en willen er geen tweede pakket naast gebruiken. In veel gevallen is het mogelijk om het eigen pakket te blijven gebruiken. Belangrijk is dat er een veld in dat pakket een HTML code heeft. Wij verstreken de instructie met welke string aan informatie er vanuit dit veld moet worden verzonden. Zo zijn er klanten die vanuit SAP berichten naar de chauffeurs kunnen versturen. In feite kan een HTML based excel spreadsheet al de basis zijn om vanuit de PC berichten te versturen. Wilt u meer weten over de koppeling van uw systeem met het netwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk al onze oproepsystemen

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Bel ons gerust, wij adviseren u graag over de diverse koppelingsmogelijkheden van VeDoSign die perfect op uw activiteiten aansluiten.

Manual I Station Software Integration GB

Handleiding (Engelstalig)
I-Station Software Integration

"Koppeling netwerk - vanaf elke werkplek
oproepen of bericht versturen"

Netwerk koppeling voor uw oproepsysteem?

Aanbevolen producten en systemen

Transmitter Controller

775,00 ex. btw 937,75 incl btw

Netwerk transmitter I-Station

1.275,00 ex. btw 1.542,75 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!