Audio rondleidingsysteem voor de bouwsector

Als u een groep mensen wilt rondleiden in de bouwsector bent u niet altijd even goed verstaanbaar. De grote van de groep of omgevingsgeluiden spelen hierbij vaak een rol. Om dit toch in goede banen te leiden en uw gasten van een duidelijke toelichting en/of uitleg te voorzien bieden wij u een passend communicatiesysteem. Het rondleidingsysteem van VeDoSign!

Industrie Fabriek Rondleidingsysteem

Voor de rondleider (spreker)

De rondleider (gids of spreker) heeft een keuze uit een aantal verschillende microfoons. De meeste rondleiders zullen kiezen voor een microfoon die op het hoofd gezet wordt. Dit kan zijn ofwel met een hoofdband of in de vorm van een nekband die over het oor gedragen wordt zodat men altijd beide handen vrij heeft. Bij beide microfoons plaatst men de microfoon vlak voor de mond zodat de afstand tussen microfoon en mond continu dezelfde afstand blijft houden. Hierdoor verkrijgt men een constant geluidsniveau en komen er zo min mogelijk storende achtergrond geluiden in de microfoon.

Audio Rondleidingsysteem Verstaanbaar Met Draadloze Oortjes Fabriek

De hoofdband en/of nekband microfoon wordt aangesloten op de zender welke aan de nek met een nekkoord hangt of aan de broekriem gedragen wordt. Indien gewenst kan men met een insteekmicrofoon de zender ook als handmicrofoon gebruiken, het is tevens mogelijk een separate audio bron (mp3 speler) op de zender aan te sluiten.

Voor de deelnemer (luisteraar)

Alle deelnemers krijgen een ontvanger met bijbehorende (wegwerp)oortje om de rondleiding en/of uitleg goed te kunnen volgen. De ontvangers worden met een nekkoord en broekriemclip geleverd en worden tijdens het dragen door het lichte gewicht niet als storend ervaren. De ontvangers en zender hebben meestal allemaal de beschikking over meerdere kanalen en elk toestel heeft een Led lampje waarmee gezien kan worden of er ontvangst is (zender en ontvanger dienen uiteraard op het zelfde kanaal ingesteld te worden).

  • Service verhogend
  • Meerdere groepen mogelijk
  • Vlotte communicatie
  • Veiligheid
  • Gesloten communiceren
  • Verhoogd het imago

Wegwerp oortjes

Om logistieke en hygiënische redenen wordt er vaak gewerkt met ‘wegwerp’ oortjes. Na het gebruik van deze oortjes tijdens de rondleiding of uitleg nemen uw gasten de wegwerp oortjes mee naar huis of gooien deze weg, ze worden niet meer voor een tweede keer gebruikt. Dat scheelt u veel tijd omdat u de oortjes niet hoeft schoon te maken en weer netjes op te bergen voor de volgende ronde. Voor uw gasten is dit natuurlijk veel hygiënischer aangezien u altijd met nieuwe oortjes werkt en geeft dit uw gast tevens een schoon gevoel. Zeker als u structureel rondleidingen geeft aan diverse groepen is het gebruik van wegwerp oortjes aan te bevelen. Houdt u er wel rekening mee dat u voldoende voorraad aanhoudt zodat u uw gasten altijd een duidelijke gastvrije rondleiding of uitleg kunt geven. Het is natuurlijk ook mogelijk om met oortjes te werken die voor langere tijd bruikbaar zijn.

Wilt u meer weten over onze oproepsystemen voor de bouwsector?

U kunt al onze Oproepsystemen voor de industrie bekijken in de shop. Wilt u meer weten over rondleiding oproepsystemen of andere oproepsystemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Audio rondleiding oproepsysteem voor uw bouwonderneming direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de bouwsector. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
ATS
Automated Guided Vehicles (AGVs) | Oceaneeringa
CCI-Continental-Candy-Industries
Distrifill
Hollander Techniek
HP Valves
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Linde Nederland
Machine Fabriek Elburg
Pactum Installatietechniek
René Schönefeld
Van den Pol elektrotechniek Montfoort
VDL Steelweld