Duplex communicatie voor gebruik in de bouw

SWATCOM duplex communicatie is een nieuwe en unieke manier om personen met elkaar te laten communiceren. Het grote voordeel van dit systeem is dat er continue een tweeweg verbinding is met één of meerdere personen tegelijk.

Swatcom Multicom Communicatie Veiligheid Bouwplaats

Efficiënte en veilige communicatie

Er zijn natuurlijk tal van toepassingen mogelijk waarbij u uw handen vrij moet houden om instructies te geven of hulp te moeten bieden. SWATCOM biedt u een range van producten van simpel en eenvoudig tot hoogwaardige industriële producten waarbij waterdichte producten of ATEX certificering geen probleem zijn. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden, maar ook tijdens bijzondere gelegenheden of calamiteiten, is het belangrijk dat uw personeel snel, direct en efficiënt kan communiceren. Efficiëntie en veiligheid binnen uw bedrijf kunnen al uw processen verbeteren, VeDoSign biedt u een uitgebreid communicatie assortiment voor de werkzaamheden in de bouwsector.

Swatcom Multicom Bouw Communicatie Veiligheid

Voordelen op een rij:

 • Duplex gesprekken
 • Veiligheid voor personeel
 • Discreet communiceren
 • Duurzame kwaliteit
 • Glasheldere communicatie
 • Ruime keuze aan accessoires

SWATCOM Multicom

De SWATCOM Multicom range stelt u in staat om met meerdere personen op een natuurlijke wijze te communiceren. Tegelijk met elkaar, maar ook door elkaar praten alsof u met elkaar in een ruimte staat is met dit systeem mogelijk. Met de MultiCom-1 kunt u tot maximaal vijf personen in een groep met elkaar communiceren en met de Multicom-2 tot maximaal acht personen in een groep. De afstand varieert van 400 tot 700 meter afhankelijk van het type waarvoor u kiest.

SWATCOM DX

De SWATCOM DX is werelds meest geavanceerde draadloze tactische veld communicatie systeem. U communiceert handsfree in Full Duplex tijdens kritische werkzaamheden met collega’s. Het bereik varieert van 300 meter bij het DX model tot 2Km bij de EX en LR modellen.

SWATCOM 2talk headset

De SWATCOM 2talk headset maakt handsfree en volledige duplex gecodeerde communicatie mogelijk tussen twee bijpassende headsets met een onderlinge afstand van maximaal 200 meter. Het is tevens mogelijk om de headset via Bluetooth te koppelen aan een mobiele telefoon om tijdens het werk telefoongesprekken aan te nemen en handsfree te communiceren Houd er rekening mee dat je minimaal 2 SWATCOM 2talk-headsets nodig hebt om deze te koppelen en daarna ermee te kunnen communiceren.

Swatcom Multicom Communicatie Veiligheid Waterredding Brandweer

Heavy duty toepassingen

De producten lenen zich uitstekend voor het zware werk zoals:

 • Bouwplaats/Bouwvakkers
 • Kraanwerkers
 • Reddingswerkers
 • Boomwerkers
 • Wegwerkers
 • Luchthaven medewerkers
 • Brandweer
 • Beveiligers

VeDoSign biedt een groot scala aan headsets, schouder microfoons en helmen met hoge gradaties die geluidswerend, waterdicht, brandwerend en ATEX gecertificeerd zijn.

Wilt u meer weten over onze duplex communicatie?

U kunt al onze duplex cummunicatie systemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

SWATCOM Duplex communicatie voor bedrijf in de bouwsector?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de bouwbranche. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
ATS
Automated Guided Vehicles (AGVs) | Oceaneeringa
CCI-Continental-Candy-Industries
Distrifill
Hollander Techniek
HP Valves
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Linde Nederland
Machine Fabriek Elburg
Pactum Installatietechniek
René Schönefeld
Van den Pol elektrotechniek Montfoort
VDL Steelweld