Software modules voor oproepsystemen

We kunnen allemaal niet meer zonder. Iedereen draagt een mobiele telefoon bij zich, zit achter de computer of werkt op een tablet. De combinatie van een software module en pagers (buzzers) is ideaal. Vanaf elke werkplek berichten versturen naar een collega, bezoeker of gast. Op een efficiënte en overzichtelijk wijze communiceren bespaard veel tijd. VeDoSign biedt meerdere standaard modules.

Software Modules Vanaf Elke Werkplek Berichten Versturen Naar Een Collega, Bezoeker Of Gast

Hoe werken de software module’s?

De verschillende devices zitten in hetzelfde netwerk waar ook de netwerktransmitter (I-Station) in zit. Als er een bericht wordt verzonden met gebruik van de software module, zal deze worden opgevangen door de I-Station die het bericht direct doorstuurt naar de pagers of horloge-pagers. U kunt met meerdere verschillende module’s op één netwerktransmitter werken. Per module kunnen een onbeperkt aantal gebruikers worden aangemaakt.

Meerdere modules

De Waitlist module met de beschikbaarheid van de artsen of assistentes. Als er een patiënt zich aanmeld wordt deze in het systeem gezet. Overzichtelijk is te zien welke arts of assistente vrij komt en daar wordt dan een tekstbericht naar gestuurd bijvoorbeeld Mevr. Willems is bij de balie.  De arts weet dan precies wie er is, kan het dossier nog even inzien en de patiënt ophalen en met naam begroeten. De Tabel top module geeft u de mogelijkheid om veel voorkomende berichten onder 1 knop vast te leggen en onder deze knop een persoon of een groep personen te koppelen. Er kunnen maximaal 8 knoppen op het scherm worden ingedeeld.

Een enorme tijdbesparing

De Tekstpager module geeft u twee mogelijkheden. U kunt vrije teksten versturen of een lijst aanleggen met veel voorkomende berichten die u selecteert en dan direct naar de pager of groep pagers wordt verzonden.

Maatwerk

Als u een toepassing heeft waar de standaard modules niet voor kunnen worden gebruikt, maken wij graag een pasklare oplossing voor u. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wilt u meer weten over onze oproepsystemen?

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Neem dan gerust contact met ons, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure Software Oplossingen

Brochure software oplossingen

Brochure Paging Software VeDoSign

Brochure paging software

"Vanaf elke werkplek berichten versturen naar een collega, bezoeker of gast."

Bekijk ons aanbod software modules in de online shop.

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!