Portofoons voor uw logistieke bedrijf

Portofoons voor uw logistieke bedrijf kunnen voor u een ideale communicatieoplossing zijn. Tijdens de dagelijkse werkzaamheden, maar ook tijdens bijzondere gelegenheden of calamiteiten is het belangrijk dat uw personeel snel en efficiënt kan communiceren. Efficiëntie binnen uw bedrijf kan uw proces verbeteren. VeDoSign biedt een uitgebreid assortiment portofoons voor uw bedrijf.

Portofoons Voor Logistieke Bedrijven Een Ideale Communicatieoplossing

Efficiënte en veilige communicatie

Bij de dagelijkse activiteiten, goederenontvangst maar ook bij de verwerking daarvan staan uw medewerkers in direct contact met elkaar waardoor de communicatie zeer efficiënt is. In logistieke bedrijven zijn vaak veel mensen tegelijk aanwezig. Veiligheid is van belang, een goede BHV organisatie zal met gebruik van portofoons sneller bij een calamiteit zijn. Tal van aspecten vereisen optimale communicatie, het oproepen van een heftruck voor het verplaatsen van een pallet, het zoeken van een lading of het melden dat er een chauffeur is aangekomen. Deze efficiënte communicatie bespaart u tijd en kan het imago van uw onderneming sterk verbeteren. Communiceren op afstand kan eenvoudig zijn.

Leverancier of collega kan zelf medewerker oproepen

Voor de logistiek is er een Voice servicemelder ontwikkeld. Dit is een combinatie van de service knoppen en een portofoon. Als een leverancier aan de achterpoort staat, kan met één druk op de serviceknop een medewerker worden opgeroepen. De Voice-Caller box stuurt een voice-bericht naar de portofoons. Vervolgens kan het personeel onderling afspraken wie er naar het servicepunt gaat.

Uitgebreid assortiment portofoons logistieke bedrijven

VeDoSign heeft van de belangrijkste logistieke portofoons een assortiment samengesteld. Alleen de meest betrouwbare portofoons zijn hierin opgenomen. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven u advies. Bij grootbereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers en antenne’s op het dak.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discrete communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

VoCoVo draadloze communicatie systeem voor in uw bedrijf

Op zoek naar een systeem voor in uw bedrijf waarmee teamleden en collega’s kristalhelder kunnen communiceren met klanten, leveranciers en medewerkers en daarnaast ook nog voor andere facetten ingezet kan worden? VoCoVo maakt communicatie tussen collega’s en de klant eenvoudig en daarnaast biedt dit draadloze systeem nog voor veel meer oplossingen op de werkvloer. Snel contact opnemen met de leverancier of met een medewerker of het systeem gebruiken als takenlijst? Met VoCoVo wordt dat een eitje! VoCoVo systeem voor in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

U kunt al onze logistiek oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Portofoons voor uw logistieke onderneming?

Aanbevolen producten en systemen

Motorola WAVE PTX jaarlicentie GMLN5543A

199,00 ex. btw 240,79 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300DE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300NE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Motorola XT420 portofoon met snellader

127,50 ex. btw 154,28 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor logistieke bedrijven. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
SUEZ Recycling & Recovery Netherlands klanten VeDoSign
RFV Fruits Netherlands B.V. Moerdijk Klanten VeDoSign
Etex klanten VeDoSign
Algrist Bruggeman klanten VeDoSign
AIR FRANCE KLM MARTINAIR Cargo Logo Klanten VeDoSign
Aldi supermarkten
British American Tobacco Benelux
Carlsberg Group
CEVA Logistics
Coca Cola
crops the natural choice
DAF a PACCAR company
DB Schenker Netherlands| Global Logistics Solutions & Supply Chain
Delhaize Belgische supermarktketen
DFDS Seaways scheepvaartbedrijf
DHL
DSV Global transport and logistics
GHEYS TRANSPORT & LOGISTIEK België
GLS General Logistics Systems B.V.
H.Essers Transport Logistiek Systems Warehousing
Hoegaarden
Jumbo Supermarkten
Kloosterboer
Kuehne + Nagel zeevracht
La Lorraine Erpe Mere
Nippon Express – Global Logistics Company
Pooling Partners
Scania Nederland
Volvo Car Nederland
Zandbergen Transport