Oproepsystemen van VeDoSign

De oproepsystemen van VeDoSign zijn van de hoogste kwaliteit. Wij bieden uitstekende service, garantie en de beste prijs.

Waarom een draadloos oproepsysteem?

Er zijn een ongekend aantal toepassingen in alle branches beschikbaar, lees hier meer over als u in uw eigen specifieke rubriek gaat kijken. Met een draadloos oproepsysteem van VeDoSign optimaliseert u de communicatie met uw gasten of medewerkers. Tijdens het wachten kan een klant, gast, chauffeur of patiënt vrij rond blijven bewegen en ontstaat er geen vervelende wachtrij, de dagelijkse werkzaamheden kunnen gewoon doorgang blijven vinden. In een winkel kan een medewerker eenvoudig naar de juiste locatie worden geroepen, door collega’s of direct door een klant. De BHV organisatie kan gealarmeerd worden en instructies krijgen wat te doen bij een calamiteit vanaf de receptie of direct vanuit de BMI (brandmeldcentrale). Meldingen of storingen van machines kunnen rechtstreeks op uw pager worden gemeld.

Hoe werkt een draadloos oproepsysteem?

Een draadloos oproepsysteem bestaat uit een zendmodule (bedienpost, knoppen, contactzenders, of met een netwerkverbinding) die de ontvangers aansturen. De ontvanger kan een eenvoudige buzzer zijn maar kan ook een pager zijn met een tekstdisplay waarop boodschappen duidelijk zichtbaar zijn af te lezen. Het oproepsysteem kan zelfs met uw netwerk worden gekoppeld voor zeer uitgebreide toepassingen. Oproepen worden draadloos verstuurd over grote afstanden waardoor het oproepsysteem geschikt is voor toepassingen in bijvoorbeeld horeca, retail, patiëntenzorg, industrie, logistiek en BHV zowel binnen als buiten het gebouw. Voor elk oproepsysteem zijn natuurlijk maatwerkoplossingen mogelijk.

Over VeDoSign Oproepsystemen

Meer weten over onze oproepsystemen?

Wilt u weten hoe VeDoSign uw organisatie kan optimaliseren? Kijk dan bij uw branche of neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt natuurlijk ook direct door naar onze webshop!

Een draadloos oproepsysteem voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

Budget gasten oproepsysteem compleet met 10 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €745,00.Huidige prijs is: €695,00. ex. btw 840,95 incl btw

Budget gasten oproepsysteem compleet met 15 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €967,50.Huidige prijs is: €892,50. ex. btw 1.079,93 incl btw

Budget gasten oproepsysteem compleet met 20 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €1.300,00.Huidige prijs is: €1.200,00. ex. btw 1.452,00 incl btw

Trex AlarmCall Pro+ 4W BackUp

2.500,00 ex. btw 3.025,00 incl btw

Trex AlarmCall Pro 4W

1.770,00 ex. btw 2.141,70 incl btw

Trex AlarmCall Lite+ 4W

1.074,00 ex. btw 1.299,54 incl btw

Trex AlarmCall Lite 500mW

714,00 ex. btw 863,94 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant! Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.