Portofoons voor de horeca

Portofoons, ook wel oortjes genoemd, zijn toepasbaar voor allerlei bedrijven in de horeca sector. Het voordeel van ‘oortjes’ in de horeca is om uw klanten eenvoudiger en een betere service te kunnen bieden. Onderling kan worden aangegeven dat een tafel kan worden afgeruimd en klaar worden gemaakt voor de volgende gasten. Daarnaast kan u in de horeca een betere en snellere service verlenen aan uw gasten. Snel aan de keuken doorgeven dat er nog iets bij een bestelling moet komen of net even anders bereid. Portofoons zijn namelijk een goed communicatiemiddel waarmee het personeel eenvoudiger en sneller kan praten. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden en diverse portofoons die van toepassing zijn voor de horeca.

Restaurant Portofoons VeDoSign Man Met Portofoon

Wat zijn de voordelen van oortjes in de horeca?

Naast het verlenen van een goede service, kunt u ook verdachte situaties eenvoudiger aan elkaar doorgeven. Wanneer er bijvoorbeeld een agressie blijkt te ontstaan in het café, kunt u dit op een discrete wijze aan elkaar doorgeven. Daarnaast kunnen medewerkers aan elkaar doorgeven wanneer een tafel bediend moet worden of wanneer een bestelling geserveerd kan worden. De oortjes in ons assortiment helpen hierbij het snel te regelen. We bieden naast losse oortjes, ook pakketten aan van 6 of 12 oortjes. Hiermee kunt u direct aan de slag. In ons assortiment vindt u ook de meest populaire oortjes van de merken zoals Kenwoord PKT23E en de Motorola CLP446.

Uitgebreid assortiment portofoons horeca

VeDoSign heeft van de belangrijkste horeca portofoons een assortiment samengesteld. Alleen de meest betrouwbare portofoons zijn hierin opgenomen. Grote projecten kunnen door VeDoSing worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven u advies. Bij grootbereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers en antenne’s op het dak.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discreet communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

Bekijk de producten in onze webshop!

Oortjes voor de horeca kunt u bestellen in onze webshop. Ook vindt u ook de nodige accessoires zoals oortjes en oplaadstations. We adviseren u uiteraard graag over wat de mogelijkheden zijn voor de verschillende portofoons.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure
portofoons

"Snel en doelgericht communiceren"

Portofoons (oortjes) voor uw horeca-onderneming nodig?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!