Machinestoringen oproepsysteem - snel en efficiënt

Het werken met machines drukt op de kosten van uw bedrijf, de machines moeten altijd door draaien en stilstand kost tijd en geld. Het is dan ook zaak dat een storing snel gesignaleerd en gemeld wordt. De technische dienst bellen of de voorman informeren is vaak de eerste stap. Met behulp van een machinestoring oproepsysteem slaat u deze stap over en wordt een storing direct vanaf de machine aan de juiste medewerker van de technisch dienst gemeld. Hierdoor kan de storing sneller en efficiënter verholpen worden.

Industrie Oproepsysteem VeDoSign

Een handmatige melding met het machinestoringen oproepsysteem?

VeDoSign heeft verschillende oplossingen. Snel en eenvoudig monteert u op elke machine een oproepcoaster, deze coaster is een platte schijf met daarop 1, 3 op 5 knoppen. Onder elke knop kunt u een tekstbericht vastleggen en als de machineoperator storing heeft wordt er op één van de knoppen gedrukt. De coaster stuurt het tekstbericht dan direct naar de juiste collega van de technische dienst bijvoorbeeld “Storing machine 18”.

De medewerker van de technische dienst ontvangt dit bericht op een pager (buzzer), dit kan een pager zijn aan de broekriem maar het bericht kan ook op een horloge-pager binnen komen. Een duidelijk tril- en geluidssignaal geeft aan dat er een melding binnenkomt. Als er meerdere knoppen zijn kunnen er ook meerdere berichten naar verschillende afdelingen of medewerkers worden gestuurd. Zo kan er veel tijd worden bespaard als de heftruck chauffeur bv een bericht ontvangt “pallet aanvoer machine 18” dat er een pallet gebracht moet worden. Zo bepaald u met welke actie u veel tijd kan besparen als er met dit systeem wordt gewerkt.

Een automatische melding van het machinestoringen oproepsysteem?

De techniek in veel machine’s is uitgerust met relais schakelaars, schakelaars die automatisch een handeling uitvoeren wat in een registratie systeem kan worden bewaard. Al is het maar dat er op een panel een lampje gaat branden dat men weet waarom de machine afslaat. Met onze range Salcom contact zendmodules kunt u deze melding gelijk laten doorsturen naar de machineoperator, de technische dienst en/of de voorman. De medewerker ontvangt dit bericht op een pager (buzzer) dit kan een pager aan de broekriem zijn, maar de melding kan ook op een horlogepager binnen komen. Een duidelijk tril- en geluidsignaal geeft aan dat er een melding binnenkomt. Met voorgeprogrammeerde tekstboodschappen in de Salcom registratiezenders is altijd duidelijk wat er aan de hand is.

De voordelen van het machinestoringen oproepsysteem op een rij

We hebben voor u de voordelen van dit industrie oproepsysteem op een rijtje gezet:

  • Duidelijke communicatie.
  • Bespaart veel tijd.
  • Meerdere functies mogelijk.
  • Efficiënte werkverdeling.
  • Kosten besparend.

Meer weten over onze industrie oproepsystemen?

U kunt al onze industrie oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Brochure Industrie Oplossingen

Brochure industrie oplossingen

"VeDoSign heeft tal van oplossingen
die wij graag voor u op maat maken"

Machinestoringen oproepsysteem voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

SmartCall colour belt pager

147,50 ex. btw 178,48 incl btw

Smartwatch POCSAG pager

127,50 ex. btw 154,28 incl btw

ALPHA Pager

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

SmartCall Colour ALPHA pager

147,50 ex. btw 178,48 incl btw

Portable 1-knops transmitter

140,00 ex. btw 169,40 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de industrie. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
ATS
Automated Guided Vehicles (AGVs) | Oceaneeringa
CCI-Continental-Candy-Industries
Distrifill
Hollander Techniek
HP Valves
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Linde Nederland
Machine Fabriek Elburg
Pactum Installatietechniek
René Schönefeld
Van den Pol elektrotechniek Montfoort
VDL Steelweld