Zuster oproepsysteem

Een bezoek aan het ziekenhuis of kliniek is voor de meeste mensen geen pretje. Wanneer de patiënt vervolgens op bed ligt is het fijn als deze snel een zuster kan roepen. Verzorgend personeel weet precies wie er om hulp vraagt en kan snel naar de juiste persoon gaan. Een geruststellende gedachte voor de patiënten. VeDoSign biedt hiervoor een ruime keuze zuster oproepsystemen.

Zorg Assistentie Oproepsysteem Kantoor

Hoe werkt het zuster oproepsysteem?

Afhankelijk van de situatie wordt een oproep-unit aan het bed, naast het bed of achter tegen de bed wand geplaatst. De patiënt drukt simpelweg op de knop. Er wordt dan een tekstbericht verstuurd naar de verpleging. Zij zien direct vanuit welke kamer de oproep is gekomen. Eenmaal bij de patiënt aangekomen kan de verpleging de oproep annuleren en zo weten collega’s ook dat er iemand aan de oproep gehoor heeft gegeven.

Software voor registratie en statistieken

Het Paging software PC Monitoring Module ontvangt het signaal van de premium serviceknoppen en zet dit signaal door naar een computer om de statistieken te verzamelen. De informatie over de oproepen wordt opgeslagen in het software programma. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig zien op welke tijden de oproepen binnenkomen,  de tijd die nodig is om de oproep af te handelen of hoelang het duurt voordat er iemand gekomen is nadat de oproep is gedaan.  De statistieken kunnen worden geëxporteerd naar een Excel bestand.

PC Monitoring Module Pc

De oplossing: een zuster oproepsysteem

Met ons zuster oproepsysteem zorgen we voor de optimale patiënten logistiek binnen het ziekenhuis of de zorginstelling. U kunt overzichtelijk werken en op die manier ook efficiënt hulp of assistentie bieden. Het systeem geeft de patiënt een veilig gevoel zeker als de patiënt niet uit bed kan.

Verschillende systemen

Omdat er verschillende toepassingen zijn waar een patiënt voor in behandeling is, bieden wij verschillende oplossingen. Een patiënt kan bijvoorbeeld op een kamer liggen of voor een controle-afspraak aanwezig zijn. Als de patiënt in een ruimte zit en slechts moet aangeven klaar te zijn om opgehaald te worden, is een lamp buiten de kleedkamer voldoende als deze gaat branden. Naast vast gemonteerde knoppen kan de patiënt ook mobiel zijn en een knop meedragen. In alle gevallen zijn de systemen geprogrammeerd om de verpleging duidelijk te laten zien wie er oproept.

Repeater voor lange afstanden

Indien de verpleging zicht op grote afstand van de patiënt moet begeven, bieden wij een repeater dat het signaal ook over grote afstanden kan versturen.

Bekijk al onze zorg oproepsystemen

U kunt al onze zorg oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure Service Oproepsysteem

Brochure service oproepsysteem

Brochure Algemeen Oproepsysteem

Brochure algemeen oproepsysteem

"De patiënt drukt simpelweg op de knop. Er wordt dan een tekstbericht verstuurd naar de verpleging. "

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!