Operatie communicatie oproepsystemen

Tijdens een operatie is communicatie natuurlijk essentieel. Contact hebben met collega’s buiten de O.K. is soms ook gewenst. Bij kleine ingrepen kan de chirurg laten weten dat een patiënt klaar is en kan worden opgehaald, dat de volgende patiënt kan worden binnengebracht of dat er kan worden schoongemaakt en opgeruimd. Met een oproepsysteem kunnen er berichten worden verstuurd die het werken efficiënter maken. De mogelijkheid om tijdens de operatie altijd een open verbinding te hebben met collega’s binnen of buiten de operatiekamer VeDoSign biedt hiervoor een ruime keuze aan operatie oproepsystemen.

Zorg Assistentie Oproepsysteem Ok

De oplossing met het operatie communicatie oproepsystemen

In de O.K. kunnen er op diverse plekken tekstzenders worden geplaatst. Als er op de knop wordt gedrukt zal een tekstbericht worden verstuurd naar een collega buiten de OK. Mocht de knop niet met hand mag worden aangeraakt kan er een slagknop zender worden gebruikt, met de elleboog of voet wordt de knop ingedrukt en het bericht verzonden. De collega heeft een ALPHA pager die het bericht ontvangt. Verschillende berichten kunnen worden vertsuurd naar telkens weer andere personen. Met het operatie communicatie oproepsysteem zorgen wij voor de optimale patiënten logistiek binnen het ziekenhuis of de zorginstelling. U kunt overzichtelijk werken en op die manier ook efficiënt hulp of assistentie bieden.

Spraakverbinding in operatiekamer

Als er tussen diverse ruimtes regelmatig contact moet zijn, is een draadloze headset een oplossing. Alle betrokken kunnen aan een conversatie meedoen. Het systeem werk handsfree wat van belang is. Niet alleen voor advies maar ook studenten die bij een operatie meekijken kunnen zo vragen stellen aan de chirurg.

Verschillende systemen

Omdat er verschillende toepassingen zijn waar een operatie is, bieden wij verschillende oplossingen. Neem contact met ons op een laat u adviseren wat het best bij u past.

Repeater voor lange afstanden

Indien blijkt dat de assistent te ver weg kan zijn, bieden wij een repeater dat het signaal versterkt.

Enkele operatie toepassingen

  • Oogoperaties.
  • Parodontologie.
  • Huidcorrecties.
  • Cosmetische behandelingen.
  • Opleidingen.

Bekijk al onze zorg oproepsystemen

U kunt al onze zorg oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Operatie communicatie oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Set 5 draadloze headsets VOCOVO starterspakket

2.013,00 ex. btw 2.435,73 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!