BHV Brandmeldcentrale oproepsysteem van VeDoSign

Met het BHV brandmeldcentrale oproepsysteem wordt er in geval van brand direct en automatisch melding gemaakt bij de juiste personen binnen uw organisatie. Het systeem is daarom ook perfect te combineren met een BHV oproepsysteem. Uw hulpverleners ontvangen een melding en kunnen snel en effectief overgaan tot brandbestrijding en/of evacuatie.

BHV Brandmeldcentrale Oproepsysteem

Hoe werkt het BHV brandmeldcentrale oproepsysteem?

Het AlarmCall brandmeldcentrale oproepsysteem heeft een nette behuizing kan naast uw bestaande brandcentrale aan de wand worden gemonteerd. Uw bestaande brandcentrale wordt gekoppeld aan de transmitter van het AlarmCall brandmeldcentrale oproepsysteem. Bij detectie van brand wordt via de transmitter direct een tekstbericht uitgezonden naar uw BHV medewerkers met een (tekst)pager. De voorgeprogrammeerde berichten kunnen standaard bestaan uit 32 karakters. Vanuit de AlarmCall brandmeldcentrale kunnen vier functies worden toegewezen aan het systeem. Of middels het ESPA 444 protocol meldingen van de slow whoops brandmelders.

Verminder vals alarm en onnodige evacuaties

Door uw BHV medewerkers nauwkeurige en actuele informatie te bieden, zorgt het AlarmCall brandmeldcentrale oproepsysteem ervoor dat incidenten veilig en adequaat kunnen worden afgehandeld. Op basis van een geavanceerd oproepsysteem waarschuwt het systeem onmiddellijk uw BHV medewerkers de exacte locatie van het alarm. De geldigheid van het alarm kan zo spoedig worden vastgesteld. AlarmCall helpt het aantal valse brandalarmen te verminderen, waardoor tijd wordt bespaard en bijvoorbeeld onnodige evacuatie kan worden voorkomen.

De voordelen van een BHV brandmeldcentrale oproepsysteem van VeDoSign

  • Het oproepsysteem wordt geheel voor u op maat geprogrammeerd door ons.
  • Door het brandmeldcentrale oproepsysteem te koppelen aan uw bestaande brandcentrale kan uw calamiteitenprocedure verder geautomatiseerd worden.
  • Het systeem is betrouwbaar en eenvoudig in gebruik.
  • Het systeem is zeer eenvoudig in gebruik.
  • U kunt snel ingrijpen bij brand en hierdoor de gevolgen beperken.

Doven brandalarmering oproepsysteem voor BHV

Deze groep moet ook een veilig gevoel hebben als ze zich binnen uw organisatie bevinden. Op een effectieve en efficiënte manier roept u hen op en deelt u alle informatie dat betrekking heeft op de calamiteit. Een fors trilalarm aangevuld met testberichten geven de instructies door. Lees hier meer over het doven brandalarmering oproepsysteem.

Meer weten over BHV brandmeldcentrale oproepsystemen?

Bekijk al onze brandmeldcentrale oproepsystemen in de online shop. Wilt u meer weten over de BHV oproepsystemen van VeDoSign? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien u graag van informatie en advies.

Brochure BHV Oproepsysteem

Brochure BHV oproepsysteem

Brochure VeDoSafe

Brochure VeDoSafe allround connectivity pakket

BHV Brandmeldcentrale oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de bedrijfshulpverlening. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
ArtEZ hogescholen klanten VeDoSign
De belastingdienst klanten VeDoSign
PGB pensioen diensten klanten VeDoSign
Zwitserleven klanten VeDoSign
Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek klanten VeDoSign
DE KOM, stadstheater en kunstencentrum
ADM Nederland – Archer Daniels Midland
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
Van der Valk Hotels & Restaurants
Beatrix theater
CCI-Continental-Candy-Industries
CGI Nederland
Evides Waterbedrijf
Gemeente Amstelveen
Gemeente Stadskanaal
gemeente Súdwest-Fryslân
Golden Tulip Hotels | Luxehotels en restaurants
Haarlemmermeer Lyceum
HP Valves
Jaarbeurs Utrecht
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Bouwacht
VDL Steelweld
Vereniging Eigen Huis