Portofoons voor BHV toepassingen

Portofoons voor uw bedrijf kunnen voor u een ideale communicatieoplossing zijn. Tijdens calamiteiten, bijzondere gelegenheden, maar ook tijdens dagelijkse werkzaamheden is het belangrijk dat uw BHV-medewerkers snel en efficiënt kunnen communiceren. Efficiëntie binnen uw bedrijf kan uw proces verbeteren. VeDoSign biedt een uitgebreid assortiment portofoons voor BHV toepassingen.

Hotel Portofoons VeDoSign Man Met Portofoon

Efficiënte en veilige communicatie

Bij de dagelijkse werkzaamheden in uw kantoor, productiebedrijf, logistieke onderneming, zorginstelling, pretpark of beveiliging-bedrijf zijn er veel mensen aan het werk. Van belang is dat de mensen een veilig gevoel hebben, voor het geval er iets gebeurt. De juiste portofoon communicatie zorgt ervoor dat er snel en accuraat wordt opgevolgd en gereageerd bij een incident of calamiteit. Bij brand en EHBO is tijd de belangrijkste factor om de schade te beperken en veiligheid te waarborgen. Veiligheid is van belang en een goede BHV organisatie zal met portofoons sneller bij een calamiteit zijn. Deze efficiënte communicatie bespaart u tijd en kan het imago van uw onderneming sterk verbeteren. Communiceren op afstand kan eenvoudig zijn.

Collega kan zelf BHV-medewerker oproepen

Voor de BHV omgeving heeft VeDoSign een Voice servicemelder ontwikkeld. Dit is een combinatie van de noodknoppen en een portofoon. Als een calamiteit ontstaat kan met een druk op de noodknop een medewerker worden opgeroepen.  De Voice-Caller box stuurt een voice-bericht naar de portofoons. Vervolgens kan het BHV team onderling afspreken wie er naar het punt gaat.

Uitgebreid assortiment BHV portofoons

Binnen de professionele portofoons zijn er grofweg twee verschillende types: Analoog en digitaal. Analoge portofoons zijn goed betaalbaar en halen een bereik van circa 5 tot 10 km in open veld. Het nadeel is dat ze een relatief slechte spraakkwaliteit en kunnen worden afgeluisterd. Digitale portofoons hebben circa 25% meer bereik met hetzelfde vermogen en de spraakkwaliteit blijft continue van hoog niveau. Het maximale zendvermogen van deze portofoons is 0,5 watt. In de praktijk is dit vaak een bereik van maximaal 1 kilometer in gunstige omstandigheden. Als het bereik van de vergunningsvrije portofoon niet voldoende is, kunt u gebruik maken van professionele portofoons met een vergunning van het Agentschap Telecom.

VeDoSign heeft van de belangrijkste BHV portofoons een assortiment samengesteld. Alleen de meest betrouwbare portofoons zijn hierin opgenomen. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven u advies. Bij grootbereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers en antenne’s op het dak.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discreet communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

Neem contact met ons op

U kunt al onze BHV oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure portofoons

"Portofoons voor BHV -
veilig en snelle communicatie"

BHV Portofoons voor uw organisatie kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Voice Caller 1 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Portofoon Motorola DP4401EX ATEX

1.206,90 ex. btw 1.460,35 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300DE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300NE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de de bedrijfshulpverlening. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
ArtEZ hogescholen klanten VeDoSign
De belastingdienst klanten VeDoSign
PGB pensioen diensten klanten VeDoSign
Zwitserleven klanten VeDoSign
Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek klanten VeDoSign
DE KOM, stadstheater en kunstencentrum
ADM Nederland – Archer Daniels Midland
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
Van der Valk Hotels & Restaurants
Beatrix theater
CCI-Continental-Candy-Industries
CGI Nederland
Evides Waterbedrijf
Gemeente Amstelveen
Gemeente Stadskanaal
gemeente Súdwest-Fryslân
Golden Tulip Hotels | Luxehotels en restaurants
Haarlemmermeer Lyceum
HP Valves
Jaarbeurs Utrecht
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Bouwacht
VDL Steelweld
Vereniging Eigen Huis