Explosieveilige portofoons (ATEX)

Voor in diverse industrie segmenten is het voorgeschreven dat apparatuur voldoet aan de ATEX eisen. Hiermee wordt voorkomen dat elektronisch schakelingen of ladingen kunnen zorgen dat er gasexplosies ontstaat. We hebben een ruim assortiment van explosievrije / ATEX portofoons van Motorola, Kenwood en Hytera. Onze ATEX portofoons zijn gekeurd en betrouwbaar voor gebruik in explosiegevaarlijke omgeving.

Explosieveilige Portofoons (ATEX)

Accessoires ATEX portofoons

Explosievrije portofoons kunnen voorzien worden van verschillende accessoires voor snelle communicatie. Van schouder luidspreker microfoons tot multiladers voor snelle opladen tijdens een stop in de pauze in een fabriek of industrieel bedrijf.

Koppelingen aan externe systemen

Graag horen wij uw specifieke wensen en mogelijk wenst u een koppeling van uw ATEX portofoons aan externe systemen. Denk hierbij aan de brandmeldcentrale (BMC) of procesinstallaties. Met de GPS functie op de ATEX portofoons is het ook mogelijk om de locatie van uw personeel inzichtelijk te maken. Een noodknop en mandown/omvalsensor kan onderdeel uitmalen van de portofoon.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discrete communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

Portofoons testen? Vraag een proefplaatsing aan!

Bent u op zoek naar een industriële portofoon? Graag geven wij advies over de mogelijkheden die het beste bij uw situatie passen. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op. Wij bekijken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Ook komen wij graag langs om de portofoon aan u te laten zien en het bereik te testen.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure portofoons

"De ideale communicatieoplossing"

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!