Hangkoord oproepsysteem

Thuis of in een omgeving waar iemand een beroep wil kunnen doen op een familielid, een verzorger of hulpverlener, is het fijn om een hulpzender te hebben waar u op kunt rekenen. Of het nu een noodgeval is of omdat iemand iets nodig heeft, met slechts één druk op de knop is de hulp snel opgeroepen. De halszender hangt aan een koord om de nek van degene die hulp nodig zou kunnen hebben en het familielid, de verzorger of hulpverlener draagt een ontvanger in de vorm van een buzzer of pager. De buzzer geeft een duidelijk licht- en trilsignaal.

Hangkoord Oproepsysteem Noodknop Aan De Hals Gedragen

Hoe werkt het hangkoord oproepsysteem?

De halszender wordt om de hals gedragen worden zodat er snel kan worden gehandeld wanneer dit nodig is. De ontvanger heeft een tekstpager dat de oproep middels een licht-, tril- en/of geluidssignaal binnenkrijgt. Op het display wordt getoond waar of wie de oproep heeft gedaan, hier kan bijvoorbeeld de locatie of naam van de persoon worden gemeld. Er kunnen meerdere knoppen op een ontvanger worden aangesloten. Ook is het mogelijk een knop bij meerdere ontvangers te laten afgaan.

Hoe werkt het bij grote afstanden?

In het geval dat de personen over grotere afstanden verdeeld zijn kan een versterker uitkomst bieden. Standaard heeft het systeem een bereik van 300 meter. Met één versterker kan het bereik tot een kilometer verlengd worden. Neem contact met ons als met bereik nog verder moet zijn.

Waar kan het hangkoord oproepsysteem gebruikt worden?

Het oproepsysteem is thuis te gebruiken, maar ook voor patiënten in ziekenhuizen, revalidatiecentra, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en andere instellingen waar mensen verblijven die beperkt mobiel zijn. Ook is het hangkoord oproepsysteem te gebruiken voor (oudere) mensen die wel thuis, maar alleen wonen. Op die manier is hulp altijd dichtbij.

Voordelen op een rij;

  • Geeft een veilig gevoel.
  • Bewegingsvrijheid.
  • Snelle hulp.
  • Meerdere personen, één hulpverlener.
  • Efficiënte werkverdeling.

Wilt u meer weten over de oproepsystemen van VeDoSign?

Als u meer informatie wilt over het hangkoord oproepsysteem of een van onze andere oproepsystemen, neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Ook een oproepsysteem om de veiligheid te verbeteren?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!