Portofoons voor gebruik in de industriële productie

Bij VeDoSign hebben we portofoons die speciaal in de industrie worden ingezet. Deze portofoons beschikken over allerlei belangrijke opties. Bijvoorbeeld de ATEX portofoons of ook wel explosieveilige portofoons. Op deze pagina geven we u meer informatie over de verschillende portofoons die we in ons assortiment hebben voor de industrie.

Portofoons Voor Gebruik In De Industriële Productie

Efficiënte en veilige communicatie

Bij de dagelijkse activiteiten, goederenontvangst maar ook bij de verwerking daarvan staan uw medewerkers in direct contact waardoor communicatie zeer efficiënt is. In de productiebranche zijn vaak veel mensen tegelijk aanwezig. Veiligheid is van belang en een goede BHV organisatie zal met portofoons sneller bij een calamiteit zijn. Tal van aspecten vereisen optimale communicatie, bij een storing aan een machine is de technische dienst snel ter plaatse, oproepen van een heftruck voor het verplaatsen van een pallet, het zoeken van een lading of het melden dat er een chauffeur is aangekomen. Deze efficiënte communicatie bespaart u tijd en kan het imago van uw onderneming sterk verbeteren. Communiceren op afstand kan eenvoudig zijn.

De opties voor portofoons in de industrie

Digitale portofoons die worden gebruikt in de industrie, zij halen geluiden op de achtergrond weg. Wanneer iemand aan het werk is op een plek waarbij achtergrondgeluid is, heeft de ontvanger van de boodschap geen last van achtergrondgeluiden. Portofoons in de industrie worden vaak gecombineerd met vele opties. Denk hierbij aan een schoudermicrofoon. Door deze schoudermicrofoon te gebruiken, wordt de portofoon op de heup gedragen. Dit maakt het makkelijker om een bericht via de portofoon te zenden. De meeste portofoons zijn ook voorzien van een noodknop en een mandown functie. Noodsituaties worden hierdoor snel en efficiënt.

Motorola DP4400e

De meest verkochte industriële portofoon is de Motorola DP4400e die speciaal is ontwikkeld voor branches in de industrie zoals scheepvaart, olie- en gasproductie en weg- en waterbouw. De portofoons kunnen tegen een stootje, erg belangrijk voor een portofoon in de industrie.

Leverancier of collega kan zelf medewerker oproepen

Voor de industriële omgeving heeft VeDoSign een Voice servicemelder ontwikkeld. Dit is een combinatie van de service knoppen en een portofoon. Als er een machine storing is kan er met één druk op de knop iemand hierop worden geattendeerd of als een leverancier aan de achterpoort staat kan met een druk op de serviceknop een medewerker oproepen. De Voice-Caller box stuurt een voice-bericht naar de portofoons. Vervolgens kan het personeel onderling afspraken wie er naar het servicepunt gaat.

Uitgebreid assortiment portofoons voor de industrie

VeDoSign heeft van de belangrijkste portofoons geschikt voor gebruik in  de industriële- en productiebranche een assortiment samengesteld. Alleen de meest betrouwbare portofoons zijn hierin opgenomen. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven u advies. Bij grootbereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers en antenne’s op het dak.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discrete communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

VoCoVo draadloze communicatie systeem voor in uw bedrijf

Op zoek naar een systeem voor in uw bedrijf waarmee teamleden en collega’s kristalhelder kunnen communiceren met klanten, leveranciers en medewerkers en daarnaast ook nog voor andere facetten ingezet kan worden? VoCoVo maakt communicatie tussen collega’s en de klant eenvoudig en daarnaast biedt dit draadloze systeem nog voor veel meer oplossingen op de werkvloer. Snel contact opnemen met de leverancier of met een medewerker of het systeem gebruiken als takenlijst? Met VoCoVo wordt dat een eitje! VoCoVo systeem voor in uw bedrijf?

Portofoons testen? Vraag een proefplaatsing aan!

Bent u op zoek naar een industriële portofoon? Graag geven wij advies over de mogelijkheden die het beste bij uw situatie passen. Neem gerust eens een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op. Wij bekijken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Ook komen wij graag langs om de portofoon aan u te laten zien en het bereik te testen.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure portofoons

"De ideale communicatieoplossing"

Portofoons voor de industrie?

Aanbevolen producten en systemen

Voice Caller 1 knops

625,00 ex. btw 756,25 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Portofoon Motorola DP4401EX ATEX

1.206,90 ex. btw 1.460,35 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300DE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300NE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!