Brandalarmering oproepsysteem voor doven en slechthorenden

Met het doven brandalarmering oproepsysteem van VeDoSign worden dove en slechthorende mensen en ook tijdig genotificeerd als het brandalarm afgaat. Op een effectieve en efficiënte manier roept u hen op en deelt u alle informatie dat betrekking heeft op de calamiteit. Een fors trilalarm aangevuld met testberichten geven de instructies door.

Brandmeldcentrale Oproepsysteem Snel En Effectief Overgaan Tot Brandbestrijding Evacuatie

Hoe werkt het doven brandalarmering oproepsysteem?

U reikt u een pager of horloge-pager (tekst-buzzer) uit aan de dove (en/of slechthorende) mensen. Het is aan te raden een instructieformulier met een uitleg mee te geven. Men kan de pager of horloge-pager ten alle tijde bij zich dragen. Een horloge is aan te raden voor mensen die blijven overnachten, als er een alarm is zal dit duidelijk gevoeld worden door een trilsignaal. Tevens verschijnt er op de display een tekst met instructie. Het systeem is aangesloten op uw BMI (brandmeldinstallatie) door middel van een ESPA koppeling. Dit kan ook eenvoudiger met een dry contact verbinding met een paar belangrijke meldingen.

Haal meer uit uw doven alarmering oproepsysteem met paging software

Met de paging software van VeDoSign stuurt u rechtstreeks vanaf een telefoon, tablet of PC een bericht een persoon of een groep personen.. Hierdoor kunt u uw oproepsysteem nog beter inzetten binnen uw organisatie. Een groep mensen kunt u individueel of als groep een bericht sturen. Dit kan een noodmelding zijn, die niets met brand te maken heeft, maar ook een algemene oproep.

De voordelen van het doven oproepsysteem

Het doven oproepsysteem van VeDoSign maakt het mogelijk om adequaat en snel te reageren bij noodsituaties. Door geautomatiseerde meldingen direct naar de juiste persoon of groepen personen te versturen verloopt de communicatie efficiënt en de uitvoering effectief. Gaat het om een ongeval of andere calamiteiten dan zijn ook de mensen met een hoor beperking snel op de hoogte. Betreft het een brand, dan bewegen gasten zich snel richting de nooduitgangen. De kans op escalatie en paniek wordt hierdoor verkleind.

Voordelen op een rij:

  • Een veilig gevoel bij uw gasten
  • Geen onzekerheid of al uw gasten de alarmering hebben waargenomen
  • Kan levens reddend werken
  • Verhoogd het imago van uw onderneming
  • Ook voor minder urgente zaken in te zetten

Heeft u vragen of wenst u een demonstratie?

Bent u benieuwd naar deze oplossing van VeDoSign voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen

Een doven brandalarmering oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!