Portofoons voor musea

Portofoons worden gebruikt om makkelijk te kunnen praten op verschillende afstanden. Bij VeDoSign vindt u portofoons die u kunt toepassen in het museum. De portofoons hebben verschillende handige opties waarmee het spreken tussen personeel eenvoudig is.

Portofoons Voor Musea

Vanuit de centrale snel ingrijpen

Een handige functie van portofoons voor een museum is dat er vanuit de centrale efficiënt kan worden gereageerd bij verdachte situaties. Er kan namelijk eenvoudig worden meegeluisterd met de collega’s wanneer er een onwenselijke situatie ontstaat. Daarbij is het mogelijk om tekstberichten te sturen met een portofoons. Daarbij kunnen collega’s snel en efficiënt met elkaar te overleggen

Overal bereik

Om het bereik in het museum te vergroten kunnen we een versterker plaatsen. Dit is kan noodzakelijk zijn als er bijvoorbeeld een kelder of meerdere gebouwen aanwezig zijn. Wanneer u interesse heeft in portofoons voor een museum, kunnen wij een dekkingsmeting bij u uitvoeren. Op deze manier weet u zeker dat het systeem voldoende bereik heeft om overal in het museum te spreken met portofoons.

Vraag een offerte op maat aan!

Bent u op zoek naar portofoons voor een museum? VeDoSign helpt u graag om de juiste keuze te maken. Vraag daarom eens een vrijblijvende offerte aan! Heeft u liever persoonlijk advies? Via onze contactpagina kunt u op meerdere manieren met ons in contact komen. We bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn en geven u graag advies over de juiste portofoons voor uw situatie.

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!