Restaurant - Koppeling met uw kassasysteem

Het werken met onze gasten oproepsystemen geeft uw restaurant al vele voordelen. Er zijn diverse oplossingen om het nummer van de buzzer te laten corresponderen met de bestelling. Dit kan een aanpassing betekenen in uw kassa systeem of een integratie van het omroepsysteem met keukenschermen. Efficiënter en nog sneller foutloos bestellingen afwerken.

Gasten Oproepsysteem (buzzer) Koppelen Met Kassa

Snel en eenvoudig met artikelnummers

Als u een bestelling opneemt in uw kassa geeft u hierna de coaster (buzzer) aan de gast mee. Het nummer wat digitaal op de buzzer staat moet dan ook op de bestelbon worden mee geprint. Eén van de opties is om artikelen zonder waarde aan te maken in uw kassasysteem. U noemt deze bijvoorbeeld “buzzer 1” “buzzer 2” etc. Als u begint of eindigt met het selecteren van het juiste artikel wat overeenkomt met het buzzernummer, zal dit altijd aan het begin of einde van de bestelbon komen te staan. De kok ziet dan direct welke buzzer geactiveerd moet worden om de klant te laten weten dat de bestelling kan worden opgehaald.

Pop-up buttons met buzzer nummers

Uw kassaleverancier kan in de software een pop-up button maken. Als u hierop druk verschijnt er een nieuw scherm met daarin het aantal knoppen gelijk aan het aantal buzzers. Op elke knop staat een nummer wat overeenkomt met het digitale nummer dat op de buzzer staat. Als u op de juiste knop drukt, zal dit het nummer zijn wat bovenaan de bestelbon wordt mee geprint. De kok ziet duidelijk op de bestelbon het nummer staan en kan dit activeren als de bestelling klaar is.

Scannen van barcodes

Op de bovenkant van de coaster kan, als dit gewenst is, het logo van uw bedrijf worden gedrukt en daarbij kunnen we een barcode drukken dat overeenkomt met het nummer van de coaster. Naast uw kassa kunt u dan een barcode scanner plaatsten. Als er een bestelling wordt opgenomen, haalt u de coaster onder de scanner en het nummer wordt in de kassa gekoppeld aan de bestelling. Bij het uitprinten van de bestelbon staat het nummer dan duidelijk bovenaan. Als de bestelling klaar is kan de kok het nummer activeren. Op deze manier werkt u het snelst en foutloos.

Netwerk koppeling met de kassa en het keukenscherm

Nagenoeg alle kassasystemen zijn in feite software computer systemen verbonden aan een LAN netwerk. Hierdoor worden veranderingen en updates van de kassaleverancier snel verwerkt. Een ander voordeel is dat er verschillende devices aan het systeem kunnen worden gekoppeld. Steeds vaker wordt er gekozen om geen bonnetjes meer in de keuken te printen maar dat bestellingen overzichtelijk op een touch-screen scherm verschijnen in de keuken.

Binnen dit systeem kan een netwerk transmitter worden gekoppeld. Deze netwerk transmitter vervangt de traditionele transmitter die u bij het gasten oproepsysteem geleverd krijgt. Uw kassaleverancier kan ervoor zorgen dat de knop in het keukenscherm dat bedoeld is om de bestelling “ready” te melden, tevens ook de buzzer laat afgaan. Door op de knop te drukken zal er een signaal naar de netwerkwerk transmitter worden gestuurd die vervolgens via de radioverbinding de buzzer direct activeert.

Wilt u meer weten over de kassa koppelingen van VeDoSign?

Wilt u meer weten over de kassa koppelingen van VeDoSign? Neem gerust contact met ons op, we voorzien u graag van informatie en advies.

Kassa koppeling voor uw restaurant?

Aanbevolen producten en systemen

Transmitter Premium

675,00 ex. btw 816,75 incl btw

Netwerk transmitter I-Station

1.275,00 ex. btw 1.542,75 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor restaurants. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
AC Restaurant Logo Klanten VeDoSign
La Place
HEMA
Vapiano Restaurants
Bar Centraal Utrecht Centraal
Bistro Centraal Utrecht
bubbles seafood and wine bar schiphol
Cafetaria de Krab | Cafetaria – Broodjeszaak – Fastfoodrestaurant
Catharinahoeve Texel | Familierestaurant
Crazy Pianos
De Beren restaurants
De Generaal Eethuis Café
De Heeren van Stael | Restaurant, zaalverhuur Lelystad
Jamie’s Italian Netherlands Restaurants – Jamie Oliver
Kunstencentrum Vooruit
Loetje
Long Island restaurant
Meerzicht Pannenkoeken Boerderij
Peacocks restaurant
Routiers restaurants