Maatwerk mogelijkheden van VeDoSign

Voor elke branche hebben wij voor u de meest voorkomende systemen en oplossingen geselecteerd. Over elk systeem informeren wij u uitgebreid en u kunt ook direct online bestellen. Toch kan het zijn dat u iets zoekt wat wij niet op de website aanbieden. Dat wil niet direct zeggen dat we het niet hebben. Maar omdat het zo weinig voorkomt publiceren we het niet om het op de website overzichtelijk te houden. Onze kennis reikt ver en VeDoSign beschikt over een groot en tevens ook internationaal netwerk. Hierdoor kunnen wij u ook speciale oplossingen bieden.

Maatwerk | Voor elk klant een passend oproepsysteem

Hardware pager oplossingen

Bij VeDoSign zit een team deskundige en technisch mensen. Zij beschikken of vele hardware componenten waarmee vrijwel aan alle wensen kan worden voldaan. Na een inventarisatie van uw specifieke toepassingen wordt er een voorstel uitgewerkt. Deze zal met u worden besproken en als het een werkbare oplossing is zult u van ons een aanbieding ontvangen. Naar ontvangst van uw opdracht gaan wij aan de gang om het systeem voor u te bouwen. Indien er koppelingen met externe systeem nodig zijn, zullen wij contact legen met de leverancier daarvan. Het is mogelijk dat u zelf onderdelen aanlevert die wij dan zullen verwerken in de totaal oplossing.

Software

In de rubriek software van deze website hebben we de modules staan die wij hebben ontwikkeld voor de meest voorkomende situaties. De modules zijn ontstaan door de ervaringen die we hebben opgedaan en door vragen van klanten voor softwareoplossingen. Het kan zijn dat bij u het proces net anders is of dat u een specifieke wens heeft voor een probleem of situatie. Naast onze standaard modules ontwikkelen wij ook maatwerk applicaties. Hoe gaan wij te werk als u er over nadenkt om een softwareapplicatie te laten ontwikkelen. Als eerste gaan wij met u praten zodat u ons duidelijk kan vertellen, of zelfs laten zien, voor welk proces u software wilt hebben. Wij werken dit uit in een overzichtelijk document waarin we de stappen van het proces hebben opgedeeld in User Story’s. Afhankelijk van de complexiteit en het aantal story’s doen wij u een voorstel van de kosten. Tijdens het ontwikkelproces, volgens de SCRUM-methodiek, leveren wij in sprints van enkele weken werkende software op die u kunt beoordelen. Hierdoor bent u steeds betrokken bij het ontwikkelproces en zal de software voldoen aan uw verwachting. Heeft u een oplossing die ons vaker wordt gevraagd dan kan het zijn dat wij deze module opnemen als een standaardproduct. In dat geval doen wij u een voorstel om maandelijkse licentie vergoeding te betalen voor de applicatie. U betaalt dan niet voor de volledige ontwikkelkosten omdat wij denken dat we het kunnen verkopen aan meerdere klanten. Is het product te uniek dan betaalt u wel de volledige ontwikkelkosten. Ontwikkelkosten staan los van het hosten van de applicatie, ook hier kunnen we u ontzorgen. Naast de ontwikkelkosten worden dan ook kosten voor onderhoud en hosten gefactureerd.

Presentatie materiaal

Voor sommige van onze standaard producten hebben wij presentatie- of bevestigingsmateriaal ontwikkeld. Hiermee worden bedoeld het op een mooie manier presenteren of bevestigen van een oproepsysteem. Een mooie tafelstandaard voor het EasyVy systeem of voor een serviceknophouder in een vergaderzaal. Een industriële montagehouder voor de communicatie coaster aan de machine. Of een kast waar een ESPA koppeling van een BMI in zit. Voor de coasters hebben wij houder ontwikkeld die aan de zijkant van de bestelzuil in een fastfood locatie kan worden bevestigd. Als de coasters dreigen op te raken wordt er vanuit de zuil een bericht verzonden naar een medewerker om weer coasters aan te vullen. Dergelijk producten worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Heeft u een specifieke wens dan zullen wij deze voor u graag op maat ontwikkelen en leveren.

Eigen logo

De coasters, IQ pager en de Compass pagers zijn te voorzien van uw eigen logo of dat van een sponsor. De transmitter kunnen ook van uw eigen merk worden voorzien.

Koppeling Netwerk

Een pagersysteem kan eenvoudig gekoppeld worden met het netwerk. Hierdoor maakt u het mogelijk om vanaf verschillende werkplekken de personen op de roepen of tekstberichten naar te versturen. Handig en snel communiceren vanaf de PC, een tablet of een mobiele telefoon. Alle systeem worden geleverd met een bedienpost. Dit is vaak een zendmodule met een toetsenbord. Door de bedienpost te vervangen door een netwerktransmitter ontstaat er een situatie dat u middels een PC verbinding maakt met het pagersysteem. De netwerkwerk transmitter wordt aan uw netwerkwerk gehangen en u geeft het statisch IP adres. De listing poort, Gateway en Sun adres in.  Voorwaarde is dat de PC in hetzelfde domein zit als de I-Station ( netwerktransmitter ). Door gebruik te maken van onze software, waarin u hetzelfde IP instelt, zult u de pager kunnen bereiken.  Veel bedrijven werken met een eigen pakket en willen er geen tweede pakket naast gebruiken. In veel gevallen kan dit. Belangrijk is dat er veld in dat pakket een HTML code heeft. Wij verstreken de instructie met welke string aan informatie er vanuit dit veld moet worden verzonden.
Zo zijn er klanten die vanuit SAP berichten naar de chauffeurs kunnen versturen. In feite kan een HTML based excel spreadsheet al de basis zijn om vanuit de PC berichten te versturen.

Salcom hardware koppelingen

Met de producten van Salcom kunnen ongekend veel koppelingen worden gemaakt met al onze pager systemen variërend van input met bekabeling of met draadloze input. In beide gevallen worden de berichten doorgezet naar de pager. Er kunnen op afstand berichten worden geactiveerd en met hoge output grote afstanden worden bereikt (long Range). Voor Longe Range moet een vergunning worden aangevraagd, wij ondersteunen u hierbij graag. In overleg met u zullen wij de producten volledig gebruiksklaar programmeren.

Meer weten over onze paging software?

U kunt al onze software oplossingen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Of laat uw gegevens achter, wij nemen zo
spoedig mogelijk contact met u op

  1. Beste kwaliteit

  Wij werken uitsluiten met A-Merken. Natuurlijk met 2 jaar garantie (portofoons 1 jaar).

  2. Beste service

  Ons streven is om binnen 24 uur te leveren, maatwerk op afspraak.

  3. Beste prijs

  Wij houden de markt voor u in de gaten voor de beste prijs en de allerbeste kwaliteit.

  Referenties

  Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

  Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!