Voice ServiceCaller voor winkels en bedrijven

In grotere winkels of bedrijven zit niet altijd meer voldoende personeel om altijd bereikbaar te zijn voor klanten. De service kan hieronder lijden als een klant even een vraag heeft maar niemand aanwezig is. Met de Voice ServiceCaller kan deze service wel worden verleend.

Voice ServiceCaller Serviceknoppen Met Portofoons

Hoe werkt de Voice ServiceCaller?

Op de verschillende afdelingen wordt de Voice ServiceCaller box geplaatst. Drukt de klant op de knop, dan wordt er een bericht gesproken wat de klant hoort, maar ook naar de portofoons wordt verzonden. Bijvoorbeeld “Dank voor uw interesse in onze gordijnen. We zijn snel bij u”. Zo weten de collega’s waar er service nodig is. Onderling kan er met de portofoons overlegd worden wie er naar de klant toe gaat. Bij VeDoSign hebben we verschillende portofoons in ons assortiment die u kunt gebruiken met de Voice ServiceCaller. Met de portofoons kunt u naast gemakkelijker met elkaar praten, ook uw klanten beter en sneller van dienst zijn.

Welke portofoons passen bij mijn winkel?

Wilt u een portofoon set waarmee u direct aan de slag kunt? In ons assortiment vindt u diverse sets van het betrouwbare merken Kenwood en Motorola Deze portofoons zijn goed in te zetten in bijvoorbeeld een supermarkt of een warenhuis. Het zijn beide compacte portofoons en hebben een groot bereik. En dus ideaal voor het communiceren tussen verschillende afdelingen. Heeft uw winkel behoefte aan meer oortjes? U kunt de sets onbeperkt uitbreiden. Per 6 stuks kunt u kiezen voor een handige multilader voor telkens weer 6 portofoons. Deze vergunningsvrije oortjes zijn erg compact en eenvoudig in gebruik. Uw medewerkers kunnen met deze oortjes op een eenvoudige en duidelijke manier met elkaar communiceren. Daarnaast zijn de oortjes eenvoudig aan te brengen op de bedrijfskleding met handige riemclips. Bovendien is het uiterlijk mooi en bescheiden. u kunt op 8 verschillende kanalen met onderling met elkaar communiceren.

Bestel oortjes voor eenvoudigere communicatie!

Wilt u oortjes voor in de Retail bestellen en hiermee gemakkelijker kunnen communiceren? Ga dan naar onze webshop. Voor grote aantallen kunt u met ons contact opnemen. We maken graag een projectprijs voor u. Heeft u advies nodig? Onze collega’s helpen u graag met het kiezen van de juiste producten!

Uitgebreid assortiment portofoons voor uw winkel

VeDoSign heeft van de belangrijkste retail portofoons een assortiment samengesteld. Geselecteerd op formaat, gewicht en bedieningsgemak. Alleen de meest betrouwbare portofoons zijn hierin opgenomen. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven u advies. Bij grootbereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers en antenne’s op het dak.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Omzet stijging.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

Neem contact met ons op

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Een Voice ServiceCaller voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

Portofoon Kenwood PKT23E
Sluiten

Portofoon Kenwood PKT-23E

115,00 ex. btw 21%
Kenwood PKT-23E portofoon met oortje
Sluiten

Kenwood PKT-23E portofoon met oortje

142,50 ex. btw 21%
Set Van Twee Portofoon Kenwood PKT23E Zijaanzicht
Sluiten
Motorola CLP446
Sluiten

Portofoon Motorola CLP 446

189,50 ex. btw 21%
Kenwood TK 3601DE Portofoon
Sluiten

Portofoon Kenwood TK-3601D

189,00 ex. btw 21%
Portofoon Kenwood TK 3401
Sluiten

Portofoon Kenwood TK-3401D

169,50 ex. btw 21%
Portofoon Kenwood TK 3501
Sluiten

Portofoon Kenwood TK-3501

142,50 ex. btw 21%
Motorola SL1600 Voor
Sluiten

Portofoon Motorola SL1600

299,50 ex. btw 21%
Motorola SL2600 Voor
Sluiten

Portofoon Motorola SL2600

460,00 ex. btw 21%
Motorola XT460 Voor
Sluiten

Portofoon Motorola XT460 met lader

155,00 ex. btw 21%

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!