Café & Bar oproepsystemen van VeDoSign

Café & Bar oproepsystemen worden ingezet om uw café of bar efficiënter, veiliger en succesvoller te maken. Korte lijnen tussen de keuken en de bediening zorgen ervoor dat het serveren van warme gerechten beter gecoördineerd wordt. Door effectievere communicatie tussen uw personeelsleden kunnen zij gestructureerd werken en wordt de service aan uw gasten naar een hoger niveau gebracht.

Café & Bar Oproepsystemen Van VeDoSign

Café & Bar oproepsystemen voor keuken en bediening

VeDoSign levert Café & Bar oproepsystemen op maat. In onze shop vindt u diverse soorten oproepsystemen zoals coasters, pagers of buzzers. Deze zijn in te zetten om uw personeel efficiënter en prettiger te laten werken. Door middel van een geluid, een trilling of een lichtsignaal weet uw bediening of keukenpersoneel precies wanneer zij in actie moeten komen.VeDoSign biedt:

Veiligheid en controle

Wanneer u een café of bar runt weet u als geen ander dat veiligheid voorop staat. Uw gasten willen zich veilig voelen en daarom treft u verschillende maatregelen. Ook hier kunnen de oproepsystemen van VeDoSign van pas komen. Zo voorzien we u graag van:

Hygiëne in uw cafe of bar

In een horecazaak zoals uw cafe of bar ontvangt u heel wat gasten op een dag. Zij maken ook gebruik van het toilet. Een goede hygiëne is belangrijk en bovendien een vereiste. Door middel van de toilet controle teller weet u precies hoeveel mensen uw toilet hebben bezocht en zelfs welke hokjes er in gebruik zijn genomen. Zo kunt u door middel van een interval bepalen wanneer en waar er schoongemaakt moet worden.

Communicatie

Aan de basis van servicegerichtheid, efficiëntie en veiligheid ligt gedegen communicatie. VeDoSign biedt u daarom een uitgebreid assortiment portofoons van diverse (A-)merken. We begrijpen dat het in uw branche belangrijk is dat uw personeel de handen vrij heeft. De portofoons met een oortje zijn daarom uitermate geschikt.

Stel uw vragen

Wilt u ook het servicelevel en de efficiëntie van uw café of bar verhogen? Of bent u op zoek naar een systeem waarmee uw personeel sneller en gemakkelijker kan communiceren? Neem gerust contact met ons op of ga naar onze online shop. Voor persoonlijk advies of om onze producten fysiek te bekijken kunt u ook langskomen in onze showroom.

Café of bar oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Compleet keuken oproepsysteem met 10 pagers

Oorspronkelijke prijs was: €1.520,00.Huidige prijs is: €1.325,00. ex. btw 1.603,25 incl btw

Birdy Slim POCSAG pager

265,00 ex. btw 320,65 incl btw

Toilet bezoekers tellersysteem

495,00 ex. btw 598,95 incl btw

Toilet bezoekers teller sensor

380,00 ex. btw 459,80 incl btw

Staff pager V03

65,00 ex. btw 78,65 incl btw

Staff pager V03 numeriek

75,00 ex. btw 90,75 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor café & bar. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Bacu Bakkerij Uden
Bar Centraal Utrecht Centraal
Cafe 1890 Amstelveen
CAFÉ BELCAMPO leescafé
Café Congé  Leuve
Cafe de Buur’n
Cafe de Merckt
Café het hart
café p96
Café Restaurant Zalencentrum Harwig
Eetcafé Groothuis Emmen
Hard Rock Cafe Restaurant
Poolcafé Hart van Utrecht
Starbucks Coffee Company