Quality Control oproepsysteem (QC) - efficiëntere kwaliteitscontrole

Veel voorschriften waar een product aan moet voldoen vereist vaak dat er een kwaliteitscontrole moet plaatsvinden, de lat ligt vaak hoog. In sommige processen gaat het om het vrijgeven van de productie als het eerste model van de band komt. Bij andere processen, en altijd in de foodindustrie moet er continue volgens een vast schema worden gecontroleerd. Bij elke wissel van een bijvoorbeeld een nieuw vat vloeistof, smaakstof of kleurstof moet er weer een nieuw monster worden genomen. Omdat het niet altijd duidelijk is wanneer dit gebeurt moet er telkens weer naar de QC medewerker worden gelopen, en soms zelfs naar de QC medewerker worden gezocht hierdoor gaat veel kostbare tijd verloren. Met behulp van het Quality Control oproepsysteem slaat u deze stap over en wordt een gewenste controle direct vanaf de machine bij de medewerker van de QC dienst gemeld. Hierdoor kan de controle snel en efficiënt worden uitgevoerd. VeDoSign biedt u een uitgebreid assortiment handige communicatie oplossingen.

Industrie Oproepsysteem VeDoSign

Een handmatige melding met het Quality Control oproepsysteem?

VeDoSign heeft verschillende oplossingen. Snel en eenvoudig monteert u op elke machine een oproepcoaster, deze coaster is een platte schijf met daarop een, drie of vijf knoppen. Onder elke knop kunt u een tekstbericht vastleggen en als de machineoperator een QC medewerker nodig heeft wordt er op de knop gedrukt. De coaster stuurt het tekstbericht direct naar een collega van de kwaliteitsdienst bijvoorbeeld “Controle machine 18”. De medewerker van de QC dienst ontvangt dit bericht op een pager (buzzer) ,dit kan een pager aan de broekriem zijn, maar het bericht kan ook op een horloge-pager binnen komen. Een duidelijk tril- en geluidssignaal geeft aan dat er een melding binnenkomt.

Als er meerdere knoppen zijn kunnen er ook meerdere berichten naar verschillende afdelingen of medewerkers worden gestuurd. Zo kan dit oproepsysteem veel tijd besparen als de heftruck chauffeur een bericht ontvangt dat er een pallet aan- of afvoer moet plaatsvinden. Bijvoorbeeld “pallet aanvoer machine 18”. Met het oproepsysteem van VeDoSign bepaalt u zelfs welke actie nodig is om tijd en dus geld te besparen.

Een draadloze spraakverbinding met de collega’s

Er zijn productieprocessen waar persoonlijk contact essentieel is voor het verloop van het proces. In die gevallen wordt er veel rond gelopen en gezocht naar de persoon in kwestie of moet er geregeld met elkaar worden gebeld. Met een draadloze headset staan de collega’s altijd met elkaar in verbinding, niet alleen voor een vraag over kwaliteit maar ook als er overleg moet zijn tussen de machineoperator, de voorman en de chef. Ongeacht waar deze in het pand zijn start u met de draadloze headsets snel een groepsconversatie. In de productie lopen de medewerkers met een headset en de chef kan een telefoontoestel bij zich hebben waarmee hij direct aan het gesprek van de headsets kan deelnemen. Het systeem kan worden uitgebreid met een telefonie module zodat er zelfs gesprekken van buitenaf kunnen worden aangenomen met de headsets.

De voordelen het Quality Control oproepsysteem op een rij

We hebben voor u de voordelen van dit industrie oproepsystemen op een rijtje gezet:

  • Duidelijke communicatie.
  • Bespaart veel tijd.
  • Meerdere functies mogelijk.
  • Efficiënte werkverdeling.
  • Kosten besparend.

Meer weten over onze industrie oproepsystemen?

U kunt al onze industrie oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op.

Brochure Algemeen Oproepsysteem

Brochure Algemeen Oproepsysteem

"Onder elke knop kunt u een tekstbericht vastleggen en als de machineoperator een QC medewerker nodig heeft wordt er op de knop gedrukt"

Quality Control oproepsysteem voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

SmartCall colour belt pager

147,50 ex. btw 178,48 incl btw

SmartCall Colour ALPHA pager

147,50 ex. btw 178,48 incl btw

Desktop Pager V161

245,00 ex. btw 296,45 incl btw

Portable 1-knops transmitter

140,00 ex. btw 169,40 incl btw

Portable 4-knops transmitter

165,00 ex. btw 199,65 incl btw

Portable 8-knops transmitter

185,00 ex. btw 223,85 incl btw

V700 ALPHA Pager 430-450MHz

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

V700 ALPHA Pager 450-470MHz

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

V900 ALPHA Pager 430-450MHz

135,00 ex. btw 163,35 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de industrie. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Akzo Nobel Logo Klanten VeDoSign
ATS
Automated Guided Vehicles (AGVs) | Oceaneeringa
CCI-Continental-Candy-Industries
Distrifill
Hollander Techniek
HP Valves
Keune Haarverzorging
Koninklijke DSM N.V.
Linde Nederland
Machine Fabriek Elburg
Pactum Installatietechniek
René Schönefeld
Van den Pol elektrotechniek Montfoort
VDL Steelweld