Veelgestelde vragen

Onderstaand vindt u antwoorden op veel voorkomende vragen. Staat uw vraag of antwoord er niet bij? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

U kunt bij ons ook gewoon op rekening bestellen. Bij de webshop moet u direct betalen. Besteld u op factuur dan hanteren wij een 14 dagen betalingstermijn. Wijkt onze betalingstermijn af van uw leveringsvoorwaarden, neem dan even contact met ons op. Over het algemeen gaan wij akkoord met uw leveringsvoorwaarden.

Ons streven is om binnen 2 werkdagen na ontvangt van de reparatie contact met u op te nemen. Wij gaan dan met u overleggen wat er aan de hand is en of er eventuele kosten zijn. Indien u akkoord gaat zal diezelfde werkdag de reparatie worden uitgevoerd en het product aan u worden geretourneerd.

Dit hangt af van het product. De meest systeem zijn voor uw plug&play en zullen de dag van bestellen worden verzonden. U zult dan wel voor 15.00 uur de bestelling moeten plaatsen. Er zijn systemen die wij naar uw specifieke wensen moeten programmeren of configureren, om dit goed af te stemmen hebben wij met u een paar maal contact en plannen we het programmeren in. In de regel zal het systeem dan 1 werkdag later worden verstuurd.

Ja, u kunt hierover met ons een afspraak maken. Wij zullen het systeem dan bij u op locatie komen afleveren met installatie en toelichting. Bij bestellingen vanaf € 750,- is dit kosteloos.

In veel gevallen gaat het om veel geld en wilt u eerst even het systeem hebben gezien voordat u overgaat tot bestellen. Het kan ook zijn dat u zeker wilt zijn dat het zendbereik bereik voldoende is of u wilt van een bepaald systeem de diverse modellen zien voordat u een definitieve keuze maakt. Neem gerust contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een demostratie. Er zijn aan dit bezoek geen kosten verbonden.

Al onze producten worden voor verzending uitvoerig getest en wordt er gecontroleerd of alles aanwezig is de doos. In de verpakking zitten een aantal formulieren en op één daarvan staat de naam van de persoon die het systeem voor u heeft geprogrammeerd en klaargemaakt. U kunt dan ook direct met deze medewerker bellen als er iets niet klopt of u als u vragen heeft over de levering

Zodra wij u bestelling gaan verzenden ontvangt de besteller een e-mail met de Tracking&Trace code. U kunt ten alle tijden zien waar uw bestelling zich op dat moment bevind.

Voor een oproepsysteem of op afstand bestuurbare systemen in bedrijven heeft u soms een vergunning nodig. Bij de meeste van onze producten is een vergunning niet noodzakelijk, indien dit wel noodzakelijk is zullen wij u dit aan u melden. Mocht een vergunning nodig zijn is de koper verantwoordelijk voor de aanvraag of melding van deze vergunning. Heeft u hierover vragen neem dan gerust contact met ons op.

1. Beste kwaliteit

Wij werken uitsluiten met A-Merken. Natuurlijk met 2 jaar garantie (portofoons 1 jaar).

2. Beste service

Ons streven is om binnen 24 uur te leveren, maatwerk op afspraak.

3. Beste prijs

Wij houden de markt voor u in de gaten voor de beste prijs en de allerbeste kwaliteit.