Leisure - Koppeling met uw kassasysteem

Het werken met onze gasten oproepsystemen geeft uw leisure onderneming al vele voordelen. Er zijn diverse oplossingen om het nummer van de buzzer te laten corresponderen met de bestelling. Dit kan een aanpassing betekenen in uw kassa systeem of een integratie van het omroepsysteem met keukenschermen. Efficiënter en nog sneller foutloos bestellingen afwerken.

Gasten Oproepsysteem (buzzer) Koppelen Met Kassa Leisure

Snel en eenvoudig met artikelnummers

Als u een bestelling opneemt in uw kassa geeft u hierna de coaster (buzzer) aan de gast mee. Het nummer wat digitaal op de buzzer staat moet dan ook op de bestelbon worden mee geprint. Eén van de opties is om artikelen zonder waarde aan te maken in uw kassasysteem. U noemt deze bijvoorbeeld “buzzer 1” “buzzer 2” etc. Als u begint of eindigt met het selecteren van het juiste artikel wat overeenkomt met het buzzernummer, zal dit altijd aan het begin of einde van de bestelbon komen te staan. De kok ziet dan direct welke buzzer geactiveerd moet worden om de klant te laten weten dat de bestelling kan worden opgehaald.

Pop-up buttons met buzzer nummers

Uw kassaleverancier kan in de software een pop-up button maken. Als u hierop druk verschijnt er een nieuw scherm met daarin het aantal knoppen gelijk aan het aantal buzzers. Op elke knop staat een nummer wat overeenkomt met het digitale nummer dat op de buzzer staat. Als u op de juiste knop drukt, zal dit het nummer zijn wat bovenaan de bestelbon wordt mee geprint. De kok ziet duidelijk op de bestelbon het nummer staan en kan dit activeren als de bestelling klaar is.

Scannen van barcodes

Op de bovenkant van de coaster kan, als dit gewenst is, het logo van uw bedrijf worden gedrukt en daarbij kunnen we een barcode drukken dat overeenkomt met het nummer van de coaster. Naast uw kassa kunt u dan een barcode scanner plaatsten. Als er een bestelling wordt opgenomen, haalt u de coaster onder de scanner en het nummer wordt in de kassa gekoppeld aan de bestelling. Bij het uitprinten van de bestelbon staat het nummer dan duidelijk bovenaan. Als de bestelling klaar is kan de kok het nummer activeren. Op deze manier werkt u het snelst en foutloos.

Netwerk koppeling met de kassa en het keukenscherm

Nagenoeg alle kassasystemen zijn in feite software computer systemen verbonden aan een LAN netwerk. Hierdoor worden veranderingen en updates van de kassaleverancier snel verwerkt. Een ander voordeel is dat er verschillende devices aan het systeem kunnen worden gekoppeld. Steeds vaker wordt er gekozen om geen bonnetjes meer in de keuken te printen maar dat bestellingen overzichtelijk op een touch-screen scherm verschijnen in de keuken.

Binnen dit systeem kan een netwerk transmitter worden gekoppeld. Deze netwerk transmitter vervangt de traditionele transmitter die u bij het gasten oproepsysteem geleverd krijgt. Uw kassaleverancier kan ervoor zorgen dat de knop in het keukenscherm dat bedoeld is om de bestelling “ready” te melden, tevens ook de buzzer laat afgaan. Door op de knop te drukken zal er een signaal naar de netwerkwerk transmitter worden gestuurd die vervolgens via de radioverbinding de buzzer direct activeert.

Wilt u meer weten over de kassa koppelingen van VeDoSign?

U kunt al onze leisure oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over de kassa koppelingen van VeDoSign? Neem gerust contact met ons op, we voorzien u graag van informatie en advies.

Manual I Station Software Integration GB

Handleiding (Engelstalig)
I Station - Software Integration

"Efficiënter, sneller en
foutloos bestellingen afwerken"

Kassa koppeling voor uw leisure onderneming?

Aanbevolen producten en systemen

Transmitter Premium

675,00 ex. btw 816,75 incl btw

Netwerk transmitter I-Station

1.275,00 ex. btw 1.542,75 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de vrijetijds branche. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Apenheul
Aquadome Scheldorado
AquaZoo Friesland
Artis dierentuin
Avifauna Vogels En Zoo Dierentuin
Aviodrome Luchtvaart Themapark
Ballorig Binnenspeeltuin
Beekse Bergen safaripark
Beerze Bulten Camping & Vakantiepark
Center Parcs vakantieparken
Chimpie Champ overdekte speeljungle
De Ballebak Kinderspeelparadijs
De Efteling
Dierenpark Amersfoort
Diergaarde Blijdorp dierentuin
Disneyland Parijs
Flevonice Sports & Funpark
Hoogenboom vakantieparken
Jumpsquare trampolinepark
JumpXL trampolinepark
Kids Playground overdekte speelparadijs
KidZcity Utrecht Overdekt speelparadijs
Walibi Holland: het ultieme pretpark
Landal Greenparks
Molecaten vakantieparken
Molenheide vakantiepark
Monkey Town indoor speelparadijs
Nederlands Openlucht museum
Neeltje Jans Deltapark
Oostappen Groep vakantieparken
Optisport
Ouwehands dierenpark
Pathé bioscoop
Plopsa
Roompot vakanties
Slagharen Attractiepark
StreetJump trampolinepark
Toverland attractiepark
Wildlands Adventure Zoo Emmen dieren- en attractiepark
ZooParc Overloon dierentuin