Portofoons voor vakantieparken

Bent u op zoek naar portofoons voor op de camping of vakantieparken? Dan kunt u deze bestellen in onze webshop. We hebben diverse modellen portofoons voor scherpe prijzen. Wilt u weten wat allemaal mogelijk is om gemakkelijk te kunnen communiceren in op een vakantiepark met de portofoons van VeDoSign? U leest hier alle informatie.

Portofoons Voor Vakantieparken

Waar kan ik eenvoudige portofoons voor gebruiken?

Portofoons worden niet altijd professioneel gebruikt, maar ook voor recreatieve doeleinden. Kinderen kunnen met een portofoon onderling met elkaar praten en op een redelijk grote afstand. Dit kan bijvoorbeeld ook als kinderen buitenspelen. De portofoons kunt ook gebruiken als u zelf op vakantie bent. Portofoons zijn dan ook een gewild product onder kampeerders en op vakantieparken. Daarnaast kunt u ze inzetten bij recreatieve activiteiten zoals sporten of een speurtocht.

Ruime keus eenvoudige portofoons

Wanneer u op zoek bent naar portofoons voor recreatie en thuisgebruik heeft u de keuze uit diverse portofoons. Dit zijn vrij simpele portofoons die u voor een lage prijs kunt aanschaffen in onze webshop. Alle portofoons voor recreatie & thuisgebruik communiceren via PMR446 frequenties. Dat houdt in dat de portofoons gebruik maken van een vergunningsvrij frequentie. Daardoor kunt u in heel Europa kosteloos met elkaar communiceren. Sommige portofoons zijn voorzien van een LCD display waar u eenvoudig op kunt aflezen op welk kanaal u aan het praten bent. U heeft de keuze uit verschillende types, zo zijn er ook portofoons voor recreatie en thuisgebruik welke spatwaterdicht zijn. Op de productpagina’s van de portofoon kunt u eenvoudig de technische specificaties van de portofoon bekijken!

Voordelen op een rij

  • Vergunningsvrij
  • Kosteloos praten via PMR446 frequenties
  • Simpele portofoons tegen lage prijzen
  • Eenvoudige bediening

Vraag een offerte aan!

Wilt u een snel en simpel een portofoon bestellen? Dit kan in onze webshop. Naast lage prijzen bieden wij u ook een snelle levering zodat u direct aan de slag kunt met kosteloos praten met een portofoon.

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!