Voorzijde Pand Tolweg 10 VeDoSign
Bel gerust voor een afspraak

BEZOEKADRES, SHOWROOM EN MAGAZIJN

Tolweg 10, 3741 LK Baarn

Contactgegevens

INFORMATIE EN ANTWOORDEN

VEEL GESTELDE VRAGEN

U kunt bij ons ook gewoon op rekening bestellen. Bij een webshop moet u direct betalen. Besteld u op factuur dan hanteren wij 14 dagen betalingstermijn. Wijkt onze betalingstermijn af van uw leveringsvoorwaarde, neem dan even contact met ons op. Over het algemeen gaan wij akkoord.

Ons streven is om binnen 1 dag na ontvangt van de reparatie contact met u op te nemen. Wij gaan dan met u overleggen wat er aan de hand is en of er eventuele kosten zijn. Indien u akkoord gaat zal diezelfde dag de reparatie worden uitgevoerd en het product aan u worden geretourneerd.

Dit hangt af van het product. De meest systeem zijn voor uw plag&play en zullen de dag van bestellen worden verzonden. U zult dan wel voor 15uur de bestelling moeten hebben geplaatst. Er zijn systemen die wij naar uw specifieke wensen moeten programmeren of configureren. Om dit goed af te stemmen hebben wij met u een paar maal contact en plannen we het programmeren in. In de regel zal het systeem dan 1 dag later worden verstuurd.

Ja, u kunt hierover met ons een afspraak maken. Wij zullen het systeem dan bij u op locatie komen afleveren met installatie en toelichting. Bij bestellingen vanaf € 750,- is dit kosteloos.

In veel gevallen gaat het om veel geld en wilt u eerst even het systeem hebben gezien voordat u overgaat tot bestellen. Het kan ook zijn dat u zeker wilt zijn dat het zendbereik bereik voldoende is. Of wilt u van een bepaald systeem de diverse modellen zien voordat u een definitieve keuze maakt. Neem gerust contact met ons op en wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Er zijn aan dit bezoek geen kosten verbonden.

Al onze producten worden voor verzending uitvoerig getest. Tevens worden er gecontroleerd over alles aanwezig is de doos. In de verpakking zitten een aantal formulier en op 1 daarvan staat de naam van de persoon die het systeem voor uw u heeft gemaakt. U kunt dus ook direct met deze medewerker bellen als er iets niet klopt of u heeft vragen over de levering

Van de grotere systemen kunt u de handleiding vinden op deze website. Helemaal rechtsboven in de website ziet u een knop met klantenservice. Klik hierop en u ziet de pagina handleiding vanzelf verschijnen. Of onderaan de website in de staat ook weer bij klantenservice de link naar de pagina van de handleidingen. Voor verder vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Zodra wij u bestelling gaan verzenden ontvangt de besteller een e-mail met de Tracking&Trace code. U kunt te alle tijden zien waar uw bestelling zich op dat moment bevind.

Voor een oproepsysteem of op afstand bestuurbare systemen in bedrijven heeft u soms een vergunning nodig. Bij de meeste van onze producten is een vergunning niet noodzakelijk. Indien dit wel noodzakelijk is zullen wij u dit aan u melden. Indien noodzakelijk is de koper verantwoordelijk voor de aanvraag of melding van een vergunning. Voor vragen neem gerust contact op.

INFORMATIE EN ADVIES

HEEFT U VRAGEN? WIJ HELPEN U GRAAG

  Get Connected

  VeDoSign
  BENELUX

  Tolweg 10
  3741 LK Baarn
  Nederland
  Telefoon: 035 54 30 738
  E-mail: info@vedosign.com

  SEPA informatie

  Iban Nr. NL05 ABNA 0425 6554 82
  BIC: ABNANL2A
  ABN AMRO rekening nummer: 042.56.55.482
  KvK nummer: 68899238
  btw-nummer: NL857638865B01

  Afdeling Verkoop Benelux

  Voor al uw commerciële vragen.
  Telefoon: 035 207 10 67
  E-mail: info@vedosign.com

  Afdeling storing

  Voor al uw betreffende reparaties en storingen.
  Telefoon: 035 207 10 69
  E-mail: service@vedosign.com

  Verkoop binnendienst

  Voor al uw vragen over bestellingen.
  Telefoon: 035 207 10 68
  E-mail: service@vedosign.com

  VeDoSign
  DEUTSCHLAND

  Rodenbecker Str. 56
  32427 Minden
  Deutschland

  Verkauf Deutschland

  Für al Ihre fragen.
  Phone: +49 171 1 986 986
  Email: info@vedosign.de

  1. Beste kwaliteit

  Wij werken uitsluiten met A-Merken. Natuurlijk met 2 jaar garantie (portofoons 1 jaar).

  2. Beste service

  Ons streven is om binnen 24 uur te leveren, maatwerk op afspraak.

  3. Beste prijs

  Wij houden de markt voor u in de gaten voor de beste prijs en de allerbeste kwaliteit.