Retail portofoons voor uw winkel

Portofoons voor uw retail bedrijf kunnen voor u een ideale communicatieoplossing zijn. In de winkel zijn tal van momenten waar personeel met elkaar moeten communiceren en waar de tijd niet is om elkaar op te zoeken. Veel tijd gaat verloren en de service heeft direct te lijden.

Hotel Portofoons VeDoSign Man Met Portofoon

Efficiënte en veilige communicatie

Tijdens de dagelijkse werkzaamheden, het aanvullen van de vakken kan er snel worden overlegd met het magazijn en met collega’s. Een medewerker(ster) wordt regelmatig door een klant aangesproken, er kan dan snel overlegd worden of een artikel nog in het magazijn voorradig is. De kassamedewerkers hebben direct contact als het gaat om een vraag van de klant of over een product. Efficiëntie binnen uw accommodatie kan uw imago verbeteren. VeDoSign biedt een uitgebreid assortiment portofoons voor in uw winkel. Deze efficiënte communicatie bespaart u tijd en kan het imago van uw onderneming sterk verbeteren. Communiceren op afstand kan eenvoudig zijn.

Leverancier of klant kan zelf medewerker oproepen

Voor in de winkel heeft VeDoSign een Voice ServiceCaller ontwikkeld. Dit is een combinatie van de service knoppen en een portofoon. Als een leverancier aan de achterpoort staat kan met een druk op de serviceknop een medewerker oproepen. Ook handig voor een klant die bij een afdeling staat en een aanspreekpunt wenst. De Voice-Caller box stuurt een voice-bericht naar de portofoons. Vervolgens kan het personeel onderling afspraken wie er naar het servicepunt gaat.

Uitgebreid assortiment portofoons voor uw winkel

VeDoSign heeft van de belangrijkste retail portofoons een assortiment samengesteld. Geselecteerd op formaat, gewicht en bedieningsgemak. Alleen de meest betrouwbare portofoons zijn hierin opgenomen. Grote projecten kunnen door VeDoSign worden begeleid. Wij doen een range test, inventariseren de behoefte en geven u advies. Bij grootbereik toepassingen verzorgen wij de installatie van onder andere de versterkers en antenne’s op het dak.

Voordelen op een rij

  • Service verhogend.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discrete communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.
  • Verhoogde Interne retailcommunicatie

VoCoVo draadloze communicatie systeem voor in uw winkel

Op zoek naar een systeem voor in uw bedrijf waarmee teamleden en collega’s kristalhelder kunnen communiceren met klanten, leveranciers en medewerkers en daarnaast ook nog voor andere facetten ingezet kan worden? VoCoVo maakt communicatie tussen collega’s en de klant eenvoudig en daarnaast biedt dit draadloze systeem nog voor veel meer oplossingen op de werkvloer. Snel contact opnemen met de leverancier of met een medewerker of het systeem gebruiken als takenlijst? Met VoCoVo wordt dat een eitje! VoCoVo systeem voor in uw winkel?

Neem contact met ons op

U kunt al onze retail oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure portofoons VeDoSign

Flyer VOCOVO Instore Communicatie Draadloze Headset VeDosign

Brochure VOCOVO Instore Communicatie

"Snel en doelgericht communiceren"

Retail portofoons voor uw winkel?

Aanbevolen producten en systemen

Portofoon Kenwood PKT-23E

115,00 ex. btw 139,15 incl btw

Voice Caller 1 knops

625,00 ex. btw 756,25 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor retail ondernemingen. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Primark
Vomar Logo – klanten VeDoSign
Karwij Logo – klanten VeDoSign
MediaMarkt
Praxis voor de makers
HEMA
Albert Heijn
Aldi supermarkten
Bever outdoor winkel
Dirk Van Den Broek Supermarkten
Boni
Bouwmaat
Coop supermarkten
PLUS supermarkt | klant VeDoSign
DekaMarkt supermarktketen
Hoogvliet supermarkten
GAMMA bouwmarkten – doe het zelf bouwmarkt
Hornbach
IKEA
Intratuin
Jumbo Supermarkten
Carrefour hypermarkten
Kruidvat
Loods5
Makro
MANGO Nederland | Mode en kleding online
SATURN Elektronik, Technik und Trends
Shell Nederland
Texaco – Wherever you go, go Texaco
Brico