Fastfood oproepsystemen

Fastfood oproepsystemen zijn een uitkomst voor horeca ondernemingen waar efficiëntie in processen essentieel is. Fastfood ondernemingen hebben te maken met pieken in de bezoekersaantallen. Wanneer er geen goede communicatie plaatsvindt in de keuken of de bediening gaat het fout. Bovendien legt het een zware werkdruk op uw personeel en loopt u wellicht omzet mis omdat klanten te lang moeten wachten. Met de oproepsystemen van VeDoSign bent u ervan verzekerd dat de capaciteit ten volste benut wordt.

Fastfood Oproepsystemen Automatisering

Fastfood oproepsystemen voor gasten en bediening

VeDoSign levert Fastfood oproepsystemen op maat. In onze shop vindt u diverse soorten oproepsystemen zoals coasters, pagers of buzzers. Door middel van een geluid, een trilling of een lichtsignaal worden uw gasten ingelicht dat hun bestelling voor ze klaarstaat. Het ticket afroepsysteem ook zo’n slimme oplossing voor klanten die wachten op hun bestelling. Op de meegeven kassabon staat het wachtrijnummer, zodra de bestelling klaar is om afgehaald te worden klinkt er een akoestisch signaal en verschijnt dit nummer op een beeldscherm. Simpel! Met de oproepsystemen van VeDoSign wordt wachten voor uw klant omgezet naar een beleving van service. Bestellingen worden soepeler overhandigd waardoor de rijen minder lang worden. Niet alleen voor de gasten, ook voor bedienend personeel biedt VeDoSign een systeem op maat. Zo hoeft er niet lang gezocht te worden naar de juiste tafel.

Hygiëne in uw fastfoodzaak

In een horecazaak zoals uw fastfood onderneming ontvangt u heel wat gasten op een dag. Zij maken ook gebruik van het toilet. Een goede hygiëne is belangrijk en bovendien een vereiste. Door middel van de toilet controle teller weet u precies hoeveel mensen uw toilet hebben bezocht en zelfs welke hokjes er in gebruik zijn genomen. Zo kunt u door middel van een interval bepalen wanneer en waar er schoongemaakt moet worden.

Communicatie en ondersteuning

Communicatie is de basis voor servicegerichtheid, efficiëntie en klantgerichtheid. Bij VeDoSign kunt u daarom terecht voor portofoons van diverse (A-)merken. Tevens leveren we draadloze headsets. Daarnaast bieden we u verschillende slimme systemen die van pas komen in een fastfood onderneming waar de tijdsdruk vaak hoog ligt. Zo kunnen de oproepsystemen aan de kassa gekoppeld worden of aan uw drive thru systeem.

Stel uw vragen

Wilt u de omzet van uw fastfood restaurant verhogen door efficiënter te werken? Wilt u de capaciteit van uw onderneming ten volste benutten? Neem dan contact op met VeDoSign of ga naar onze online shop en bekijk het volledige assortiment oproepsystemen voor de fastfood branche. Voor persoonlijk advies of om onze producten fysiek te bekijken kunt u ook langskomen in onze showroom.

Fastfood oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Budget gasten oproepsysteem compleet met 10 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €745,00.Huidige prijs is: €695,00. ex. btw 840,95 incl btw

Budget gasten oproepsysteem compleet met 15 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €967,50.Huidige prijs is: €892,50. ex. btw 1.079,93 incl btw

Budget gasten oproepsysteem compleet met 20 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €1.300,00.Huidige prijs is: €1.200,00. ex. btw 1.452,00 incl btw

Basic gasten oproepsysteem compleet met 30 coasters

Oorspronkelijke prijs was: €2.335,00.Huidige prijs is: €1.955,00. ex. btw 2.365,55 incl btw

Gasten oproepsysteem met 20 pagers

2.200,00 ex. btw 2.662,00 incl btw

Gasten oproepsysteem met 30 pagers

2.895,00 ex. btw 3.502,95 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor fastfood restaurant. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Domino’s-Pizza-Nederland-logo-klanten-vedosign
Subway klanten VeDoSign
La Place
HEMA
Lunch Garden restaurant
Vapiano Restaurants
Anytime snack & dine
Bakker Bart
BURGER KING
De Pastafabriek
Foodhallen Rotterdam
Foodmaster
Foodspot Maarssen
HappyFood
HMS Host
Intratuin
KFC
Kwalitaria
Loods5
MacDonalds Nederland
Market 33 – The Zuidas Urban Foodcourt
Proef Zeeland
Verhage
Vishandel Sterkenburg
Wok To Go: Wokgerechten voor afhalen en bezorgen