Auto dialer oproepsysteem

Het Auto dialer oproepsysteem is een nieuw revolutionair systeem dat als telefoonkiezer gebruikt kan worden bij bestaande alarmsystemen, of als op zichzelf staand alarmsysteem.

Auto Dialer Oproepsysteem

Hoe werkt het Auto dialer oproepsysteem?

De Auto dialer van VeDoSign is een revolutionair systeem dat als telefoonkiezer gebruikt kan worden bij bestaande alarm systemen, of als op zichzelf staand alarm systeem. De sim-kaart wordt gebruikt om nummers, sms, en bepaalde parameters te programmeren. U doet dit met behulp van uw eigen mobiel, waarna u de sim-kaart in de Auto dialer plaatst. Het is mogelijk om vier verschillende sms-berichten op te slaan, en die te sturen naar de 10 verschillende telefoon nummers.

Voor elk alarm input kan u een voor opgenomen voice message, of sms, of beide sturen. De Auto dialer heeft ook de mogelijkheid om vier outputs op afstand te sturen, en/of te controleren. De Auto dialer is een zeer uitgebreid systeem, dat veel informatie kan leveren.

Zeer uitgebreid systeem!

Het Auto dialer oproepsysteem is een zeer uitgebreid systeem, dat u veel informatie kan leveren. Het kan niet alleen als alarm dienen voor u maar desgewenst ook informatie leveren over bepaalde gebeurtenissen door verschillende sensoren aan te sluiten op het Auto dailer oproepsysteem.

Voorbeeld gegevens voor sensors
die aan te sluiten zijn:

  • BHV oproepen.
  • Machine storingen.
  • Niveau melding van vaten.
  • Uitgangen (deuren).
  • Drukverschillen.
  • Temperatuur verschillen.

Laat u adviseren over de mogelijkheden

Bel ons gerust voor informatie of advies. Wij kunnen u natuurlijk ook adviseren over de diverse oproepsystemen van VeDoSign die perfect op uw onderneming aansluiten.

Handleiding VeDoCall SMS Voice Autodialer NL

Handleiding VeDoCall SMS Voice Autodialer NL

"Telefoonkiezer bij bestaand alarmsysteem of als separaat alarmsysteem."

Auto dialer oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Auto dialer

575,00 ex. btw 695,75 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!