Polsband oproepsysteem voor familie en hulpbehoevenden

Thuis of in een omgeving waar iemand een beroep wil kunnen doen op een familielid, een verzorger of hulpverlener, is het fijn om een hulpzender te hebben waar u op kunt rekenen. Of het nu een noodgeval is of omdat iemand iets nodig heeft, met slechts één druk op de knop is de hulp snel opgeroepen. De noodknop zit aan een polsband van degene die hulp nodig zou kunnen hebben en het familielid, de verzorger of hulpverlener draagt een ontvanger in de vorm van een buzzer of pager. De buzzer geeft een duidelijk licht- en trilsignaal.

Polsband Oproepsysteem Voor Familie En Hulpbehoevenden

Hoe werkt het polsband oproepsysteem?

De polsband beschikt over een drukknop die in geval van nood ingedrukt kan worden door de drager. Vanuit de polsband wordt er een berichtsignaal naar de hiermee gelinkte pagers (buzzers/piepers) gestuurd. De pagers geven melding van het bericht door middel van een discreet licht-, tril- en/of geluidsignaal. Het tekstbericht wordt op het display van de pager weergeven zodat de ontvanger direct weet wat er aan de hand is. Het display toont waar of wie de oproep heeft gedaan. Hier kan bijvoorbeeld de locatie of naam van de persoon worden gemeld. In de pager kunt u tot maximaal 5 tekstboodschappen laten vastleggen om nog duidelijker en directer te communiceren. Er kunnen meerdere knoppen op een ontvanger worden aangesloten. Ook is het mogelijk een knop bij meerdere ontvangers te laten afgaan.

Hoe werkt het bij grote afstanden?

In het geval dat de personen over grotere afstanden verdeeld zijn kan een versterker uitkomst bieden. Standaard heeft het systeem een bereik van 300 meter. Met één versterker kan het bereik tot een kilometer verlengd worden. Neem contact met ons op als het bereik nog verder moet zijn.

Waar kan het polsband oproepsysteem gebruikt worden?

Het oproepsysteem is thuis te gebruiken, maar ook voor patiënten in ziekenhuizen, revalidatiecentra, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en andere instellingen waar mensen verblijven die beperkt mobiel zijn. Ook is de polsband oproepsysteem te gebruiken voor (oudere) mensen die wel thuis, maar alleen wonen. Op die manier is hulp altijd dichtbij.

Voordelen op een rij:

  • Geeft een veilig gevoel.
  • Bewegingsvrijheid.
  • Snelle hulp.
  • Meerdere personen, één hulpverlener.
  • Efficiënte werkverdeling.
  • Hogere omzet.

Wilt u meer weten over de oproepsystemen van VeDoSign?

Als u meer informatie wilt over het polsband oproepsysteem of een van onze andere oproepsystemen, neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Ook een oproepsysteem om de veiligheid te verbeteren?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!