Retail oproepsystemen

Retail oproepsystemen dragen bij aan een prettige beleving voor uw klant én het stimuleren van de verkopen in uw winkel. VeDoSign levert oproepsystemen die directe communicatie met uw personeel en uw klanten mogelijk maken. Op die manier levert u de beste service aan uw klanten en worden wachttijden onderdeel van de winkelbeleving.

Retail Oproepsysteem VeDoSign

Retail oproepsystemen voor klanten

Wachten bij de kassa, de paskamers of de servicebalie, voor veel klanten een ergernis en soms zelfs een reden dat zij een bepaalde winkel liever overslaan. Met de retail oproepsystemen voor klanten is in de rij staan verleden tijd. Een klant meldt zich op de betreffende plek en wordt door middel van een seintje via de coaster opgeroepen wanneer hij aan de beurt is. In de tussentijd kan de klant zich vrijuit bewegen en rondkijken in de winkel. Op deze manier creëert u tevens de gelegenheid om uw verkopen en omzet een boost te geven. Of u kunt u kiezen een ticket systeem, zodra de klant aan de beurt is klinkt er een akoestisch signaal en verschijnt dit nummer op een beeldscherm. Simpel!

Retailrobots – winkelen nog leuker maken

Met een elegant uiterlijk zorgen onze robots voor betere service in uw winkel. Laat de beleving van winkelen nog leuker maken en uw personeel ontlasten.

Retail oproepsystemen voor winkelmedewerkers

De retail oproepsystemen van VeDoSign zijn niet alleen een manier om de wachttijden te verkorten, ze dragen ook bij aan de servicegerichtheid doordat medewerkers snel op te roepen zijn. Door collega’s én door de klant. Wanneer service bijvoorbeeld gewenst is in de pashokjes, roept de klant met één druk op de knop de juiste medewerker naar de betreffende paskamer. VeDoSign vervult iedere oproepbehoefte in uw retailorganisatie.

Veiligheid en communicatie

In uw winkel is het belangrijk dat er altijd iemand aanwezig is die kan inspelen op ongevallen en noodsituaties. Maar een BHV’er kan zonder goed communicatiesysteem niet altijd direct op de juiste plaats aanwezig zijn. Met een BHV oproepsysteem worden de verantwoordelijke personen door middel van een berichtje direct op de hoogte gesteld. Dat geeft een veilig gevoel. Bovendien kunnen uw (veiligheids)medewerkers gemakkelijk onderling communiceren door middel van portofoons, terwijl zij zich met een draadloze headset vrij kunnen bewegen.

Winkeldiefstal preventiesysteem – omzetverlies voorkomen

Één van de grote problemen in de retail is het toenemend aantal winkeldiefstallen. Ontdek net als duizenden andere winkeleigenaren hét Veesion video diefstalpreventiesysteem. De geïntegreerde beveiligingsoplossing in CCTV-systemen die verdacht gedrag in realtime analyseert en detecteert waardoor het personeel zich kan concentreren op andere taken. Veesion software is eenvoudig aan te sluiten op uw bestaande CCTV camera’s. Of kies voor een innovatieve iot oplossing in het schap, IMCo technologie levert real-time atypische en/of meerdere product verwijderingen uit een schap laten een alarm afgaan zodat potentiële dieven onmiddellijk de aandacht op zichzelf vestigen. Winkelmedewerkers worden direct via het schap op de hoogte gebracht van het alarm met een pieptoon, op een mobiel apparaat of met een spraakberichtgegevens. Detectie van lege schappen en uitgebreide analyse op de POS.

Heeft u vragen?

Wilt u de service binnen uw retailorganisatie verhogen, wachttijden voor uw klanten verkorten en tegelijkertijd uw omzet verhogen? Dan zijn de retail oproepsystemen van VeDoSign de oplossing. Neem contact met ons op of bekijk al onze retail oproepsystemen in onze online shop. Voor persoonlijk advies of om onze producten fysiek te bekijken kunt u ook langskomen in de showroom.

Retail oproepsysteem direct kopen?

Aanbevolen producten en systemen

Ticket afroepsysteem compleet met transmitter

1.625,00 ex. btw 1.966,25 incl btw

Klanten wachtrij oproepsysteem met 20 pagers

2.200,00 ex. btw 2.662,00 incl btw

Klanten wachtrij oproepsysteem met 30 pagers

2.895,00 ex. btw 3.502,95 incl btw

Compleet LiteCall systeem met 10 pagers

1.270,00 ex. btw 1.536,70 incl btw

Compleet LiteCall systeem met 5 pagers

895,00 ex. btw 1.082,95 incl btw

Trex AlarmCall Lite 500mW

714,00 ex. btw 863,94 incl btw

IMCo Smart Box monitoring unit

266,00 ex. btw 321,86 incl btw

IMCo B-Push sensor

24,50 ex. btw 29,65 incl btw

IMCo IoT Pusher 360mm

65,00 ex. btw 78,65 incl btw

IMCo IoT Pusher 485mm

67,00 ex. btw 81,07 incl btw

IMCo Haak Pro 230mm

41,05 ex. btw 49,67 incl btw

IMCo Haak Pro 330mm

43,50 ex. btw 52,64 incl btw

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen in de retail. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Primark
Vomar Logo – klanten VeDoSign
Karwij Logo – klanten VeDoSign
MediaMarkt
Praxis voor de makers
HEMA
Albert Heijn
Aldi supermarkten
Bever outdoor winkel
Dirk Van Den Broek Supermarkten
Boni
Bouwmaat
Coop supermarkten
PLUS supermarkt | klant VeDoSign
DekaMarkt supermarktketen
Esso Tankstations
GAMMA bouwmarkten – doe het zelf bouwmarkt
Hornbach
IKEA
Intratuin
Jumbo Supermarkten
Carrefour hypermarkten
Kruidvat
Loods5
Makro
MANGO Nederland | Mode en kleding online
SATURN Elektronik, Technik und Trends
Shell Nederland
Texaco – Wherever you go, go Texaco
Brico