Klanten wachtrij oproepsysteem

Wachten is vervelend, toch? Niet met het klanten wachtrij oproepsysteem van VeDoSign. Hiermee kunt u het wachten omzetten naar een positieve beleving bij uw klanten. U kunt er zelfs extra omzet door genereren.

Klanten Wachtrij Oproepsysteem Retail Winkel

Hoe werkt het klanten wachtrij oproepsysteem?

Wanneer uw klanten moeten wachten op service of een reparatie in uw winkel, dan geeft u hen een pager mee. Zodra de klant aan de beurt is of hun product gereed is kunt u hen met slechts één druk op de knop via de centrale transmitter oproepen. Uw klanten hebben hierdoor een positieve wachtbeleving en ze kunnen ondertussen op hun gemak verder shoppen in uw winkel.

Wachtrij Beheren Digitaal

Ons compleet klanten wachtlijst IQ oproepsysteem bestaat standaard uit:

  • Een centrale bedienpost (transmitter), meestal wordt hier gekozen voor de Touch&Go40B transmitter. Deze transmitter is erg handig en praktisch omdat de pager direct met één druk op de knop opgeroepen wordt als er op het juiste nummer is gedrukt. Het lampje bij het nummer blijft aan en zodra de klant bij de balie de pager inlevert kunt u het lampje weer uit doen. Erg overzichtelijk dus voor u of uw personeel.
  • Een ruime keuze aan pager/buzzers. Bij diverse pagers kunt een kaartje inbrengen met daarop bv een instructie voor de klant of een speciale aanbieding die u onder de aandacht wil brengen. In de pager is ook ruimte voor een RFID beveiligingstag zodat het antidiefstal alarm afgaat zodra de klant de winkel wil verlaten.
  • Een oplader waaraan u terug kan zien hoeveel klanten er nog moeten worden geholpen.
  • Optioneel een beeldscherm in de winkel waarop te zien is welk klantnummer op dat moment wordt geholpen zodat de klant weet hoeveel wachtenden er nog voor zijn.

Wilt u meer weten over onze oproepsystemen?

U kunt al onze oproepsystemen in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure Gasten Oproepsysteem Pager

Brochure gasten oproepsysteem pager

"Zet wachten om naar een positieve beleving
en verhoog uw omzet."

Een klanten wachtrij oproepsysteem voor uw onderneming?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!