Portofoons voor sportactiviteiten

Bent u op zoek naar een portofoon voor sportief gebruik? Wij bieden diverse vergunningsvrije portofoons in ons assortiment. Deze kunt u tot een beperkte afstand gebruiken en zijn ideaal voor bijvoorbeeld een training op het veld of in het bos.

Portofoons Voor Sportactiviteiten

Welke portofoon heb ik nodig?

Welke portofoon heb ik nodig? Met vergunningsvrije portofoons kunt u kosteloos met elkaar spreken. Deze portofoons worden dan ook vaak tijdens sporten gebruikt. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens buiten activiteiten zoals fietscrossen, paardrijden, wielrennen, mountain biking. Verschillende teams kunnen met deze portofoons eenvoudig met elkaar communiceren. De portofoon voor gebruik tijdens het sporten kunt u bestellen in verschillende modellen. Dit varieert van vrij eenvoudige portofoons (Motorola XT-180) tot portofoons die waterdicht zijn en een lamp bevatten zoals de Motorola TLKR-T92. Daarnaast is de Motorola TLKR-T92 extreme ideaal voor buiten activiteiten. Dankzij de VOX functie kunt u simpelweg handsfree spreken en natuurlijk worden alle benodigdheden zoals een draagtas, riemclip en oortjes meegeleverd.

Vergunningsvrij in heel Europa

Het gebruik van de vergunningsvrije portofoons uit onze webshop is toegestaan in heel Europa. Wanneer u met de vereniging naar het buitenland gaat kunt u dus eenvoudig gebruik maken van de portofoons. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met portofoons tijdens het sporten? Op deze pagina geven wij u meer informatie. Daarnaast vindt u hier ook de producten die u bij ons kunt bestellen.

Voordelen op een rij

  • Vergunningsvrij
  • Kosteloos praten via PMR446 frequenties
  • Simpele portofoons tegen lage prijzen
  • Eenvoudige bediening

Bestel een portofoon bij VeDoSign!

Wilt u weten welke portofoons het beste past bij uw situatie? Neem dan eens contact met ons via bijvoorbeeld de chatfunctie, e-mail of telefonisch. Wanneer u een eenvoudige portofoon voor sportief gebruik bij VeDoSign bestelt, zullen wij deze snel aan u leveren. Daarnaast betaalt u lage verzendkosten en kunt u bestelde producten kosteloos aan ons retourneren.

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!