Portofoons voor in- en outdoor activiteiten

Bent u op zoek naar een portofoon voor recreatief gebruik? Dan hebben we diverse vergunningsvrije portofoons in ons assortiment. Deze kunt u tot een beperkte afstand gebruiken en zijn ideaal voor bijvoorbeeld een wintersportvakantie. Daarnaast is het gebruik van de vergunningsvrije portofoons uit onze webshop toegestaan in heel Europa. Als u in het buitenland bent kunt u kosteloos met elkaar praten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft met portofoons voor in de leisure? Op deze pagina geven wij u meer informatie. Daarnaast vindt u hier ook de producten die u bij ons kunt bestellen.

Vergunningsvrije Portofoons Voor Recreatief Gebruik In En Outdoor Activiteiten

Welke portofoon kan ik gebruiken?

Met vergunningsvrije portofoons kunt u gratis met elkaar communiceren. Deze portofoons worden dan ook vaak recreatief gebruikt. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens in-outdoor activiteiten zoals paintballen of speurtocht. Verschillende teams kunnen met deze portofoons eenvoudig met elkaar communiceren.

De portofoons voor recreatief gebruik kunt u bestellen in verschillende soorten. Dit varieert van vrij eenvoudige portofoons (Motorola T40) tot portofoons die spatwaterdicht zijn en een zaklamp bevatten zoals de Motorola T80. Daarnaast is de Motorola T80 extreme ideaal voor outdoor activiteiten. Dankzij de VOX functie kunt u eenvoudig handsfree communiceren. Uiteraard worden alle benodigdheden hiervoor zoals een nekband en een riemclip meegeleverd.

Neem contact met ons op

Wilt u weten welke portofoons het beste bij uw wensen aansluit? Neem dan gerust contact met ons via bijvoorbeeld de chatfunctie, e-mail of telefonisch. Wanneer u een eenvoudige portofoon voor recreatief gebruik bij VeDoSign bestelt, zullen wij deze snel leveren. Daarnaast betaalt u lage verzendkosten en kunt u bestelde producten gratis aan ons retourneren.

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!