Portofoons voor beveiliging

Veiligheid staat altijd voorop als er groepen mensen bij elkaar zijn. Als organisator of uitbater van een locatie is het van belang dat alles goed verloopt en er snel kan worden ingegrepen bij een aspect waar de veiligheid in gevaar kan komen, of er kan preventief worden opgetreden.

Portofoons Voor Beveiliging Met Vergunning

Bereik van uw portofoons

Portofoons helpen bij de communicatie tussen mensen op grote afstand en worden vaak gebruikt in winkels of voor recreatie doeleinden ingezet. Deze portofoons zijn in de PMR band (446 MHz), voor deze band is geen vergunning nodig. Het maximale zendvermogen van deze portofoons is 0,5 watt, in de praktijk is dit vaak een bereik van maximaal 500 meter in gunstige omstandigheden. Als het bereik van de vergunningsvrije portofoon onvoldoende is, kunt u gebruik maken van professionele portofoons met een vergunning van het Agentschap Telecom.

Portofoons met vergunning

Portofoons met vergunning worden veel gebruikt bij grote evenementen. Binnen de professionele portofoons zijn er in hoofdzaak twee verschillende types: Analoog en digitaal. Analoge portofoons zijn goed betaalbaar en halen een bereik van ca. 5 a 10 km in open veld. Het nadeel is dat ze een relatief slechte spraakkwaliteit hebben in combinatie met de mogelijkheid om ze af te luisteren. Digitale portofoons hebben ca. een kwart meer bereik met hetzelfde vermogen en de spraakkwaliteit blijft van hoog niveau. Digitale portofoons bieden de gebruiker mogelijkheden om spraakberichten en GPS locatie met elkaar uit te wisselen.

Prijs of kwaliteit?

Mogelijk zult u eerst om prijstechnische redenen (budget) direct kiezen voor vergunningsvrije portofoons. U dient daarbij wel rekening te houden met storingen. De vergunningsvrije frequenties worden vaak ook gebruikt bij andere draadloze apparaten. Het zou daardoor goed mogelijk kunnen zijn dat bijvoorbeeld straatwerkers met een portofoon u kunnen storen op uw frequentie. Dit is absoluut niet wenselijk tijdens een daadwerkelijke calamiteit. Het gebruik van een portofoon met vergunning verzekert u van stroringvrij verkeer. U krijgt dan een specifiek eigen frequentie voor uw systeem.

Voordelen op een rij

  • Snelle actie en snel ter plekke.
  • Vlotte communicatie.
  • Veiligheid.
  • Discreet communiceren.
  • Verhoogd het imago.
  • Kosten besparend.

Neem contact met ons op

U kunt al onze portofoons in de online shop bekijken. Wilt u meer weten over onze systemen? Neem dan gerust contact met ons op, we geven graag antwoord op al uw vragen.

Brochure Portofoons VeDoSign

Brochure portofoons

"Portofoons voor beveiliging -
veilig en snelle communicatie"

Portofoons voor uw beveiliging?

Aanbevolen producten en systemen

Voice Caller 1 knops

625,00 ex. btw 756,25 incl btw

Voice Caller 2 knops

655,00 ex. btw 792,55 incl btw

Voice Caller 4 knops

685,00 ex. btw 828,85 incl btw

Portofoon Motorola DP4401EX ATEX

1.206,90 ex. btw 1.460,35 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300DE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Portofoon Kenwood NX-1300NE3

335,50 ex. btw 405,96 incl btw

Referenties

Enkele klanten die gebruikmaken van onze systemen

Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht. Wij hopen ook u te mogen verwelkomen als klant!