Hoe kan ik de instore communicatie met VoCoVo draadloze headsets verhogen?

In de dynamische wereld van de detailhandel speelt communicatie een cruciale rol bij het handhaven van een soepele bedrijfsvoering en het leveren van uitstekende service aan u als klant. Traditionele communicatiemethoden, zoals walkietalkies en intercomsystemen, hebben echter hun beperkingen. Het is hier dat geavanceerde draadloze headsets, zoals die van VoCoVo, een revolutionaire rol spelen in het verbeteren van de instore communicatie.

Instore Communicatie Met VoCoVo Draadloze Headsets Verhogen

Instore communicatie verbeteren

VoCoVo biedt u een complete teamcommunicatieoplossing met efficiënte, lichtgewicht en robuuste draadloze headsets. Deze headsets tillen de teamcommunicatie naar een hoger niveau en zijn ontworpen voor uw dagelijkse activiteiten, variërend van productieoverleg tot goederenontvangst en zelfs bij evenementen en feesten. Ze bieden kristalheldere communicatie en stellen uw medewerkers in staat snel te schakelen, wat de efficiëntie ten goede komt.

In dit artikel gaan we dieper in op hoe deze draadloze headsets kunnen worden gebruikt om uw instore communicatie te verbeteren.

 • VOORDELEN VAN VOCOVO DRAADLOZE HEADSETS

 • 1 VERBETERDE TEAMCOMMUNICATIE:

  Met VoCoVo draadloze headsets kunnen uw medewerkers direct met elkaar communiceren, ongeacht de afstand. Dit verbetert de samenwerking tussen het personeel en maakt een snellere afhandeling van vragen en klantverzoeken mogelijk.
 • 2 REAL-TIME INFORMATIE DELEN

  Het gebruik van draadloze headsets stelt uw medewerkers in staat om in realtime informatie en updates met elkaar te delen. Dit komt goed van pas bij het coördineren van activiteiten, het delen van belangrijke productinformatie en het oplossen van problemen. De communicatie is full-duplex wat betekent dat het voeren van een natuurlijk gesprek net zoals een telefoongesprek mogelijk is.
 • 3 VERHOOGDE PRODUCTIVITEIT

  Door de directe communicatie die VoCoVo headsets mogelijk maken, kunnen uw medewerkers snel informatie uitwisselen en beslissingen nemen. Dit verhoogt de efficiëntie en helpt bij het verminderen van wachttijden en fouten.
 • 4 BETERE KLANTENSERVICE

  Door effectieve communicatie tussen medewerkers kunnen klantverzoeken sneller worden afgehandeld en kunnen vragen direct worden beantwoord. Dit creëert een positieve winkelervaring voor u als klant en versterkt de klanttevredenheid.
 • 5 DISCREET COMMUNICEREN

  Uw medewerkers kunnen discreet met elkaar communiceren zonder anderen te storen.
 • 6 KOSTENBESPAREND

  Door efficiënter te communiceren, kunnen kosten worden bespaard.

Toepassingen van VoCoVo draadloze headsets

Aan de kassa

Bij het afrekenen kunnen uw medewerkers direct via de draadloze headsets om assistentie vragen indien nodig. Dit minimaliseert wachttijden en zorgt ervoor dat u als klant snel en efficiënt wordt geholpen.

Voorraadbeheer

Uw medewerkers kunnen draadloze headsets dragen tijdens het uitpakken en bijvullen van schappen. Hierdoor kunnen ze snel met elkaar communiceren en eventuele hiaten in de voorraad opsporen, zodat ze onmiddellijk kunnen worden aangevuld.

VoCoVo Supermarkt Bouwmarkt Draadloos Headset

Klantenservice

Draadloze headsets maken het mogelijk om klantverzoeken direct te coördineren. Bijvoorbeeld, als u assistentie nodig heeft in een specifieke afdeling, kan het personeel via de headsets snel een collega sturen om te helpen.

Beveiliging

Met VoCoVo draadloze headsets kunnen uw medewerkers eenvoudig communiceren met beveiligingspersoneel. Bij incidenten kunnen ze snel hulp inroepen en informatie over de situatie delen om een snelle reactie te garanderen.

VoCoVo-Oplossing Gaat Verder Dan Headsets

De VoCoVo-oplossing beperkt zich niet tot draadloze headsets. Het omvat ook communicatieapparaten zoals KeyPads en Customer Call Points. Met de Call Point stuurt u met één druk op deze serviceknop een gesproken bericht naar alle medewerkers/headsets in de conferentie. De medewerkers die vervolgens dit bericht ontvangen, bijvoorbeeld “klant bij flessenautomaat” of “klant bij de slijterij” kunnen dan onderling overleggen wie dit gaat opvolgen. Indien de oproep niet snel kan worden opgevolgd kan er vanuit de headsets een 1 op 1 gesprek met de serviceknop worden begonnen om u als klant even om meer geduld te vragen of een vraag te stellen aan u als klant en deze gelijk te beantwoorden.

Een buitenknop voor bij het magazijn is ook mogelijk, erg makkelijk voor de chauffeurs die komen laden en/of lossen. Tevens kan het systeem worden aangesloten op het winkel speakersysteem. Door middel van het Keypad kan bijvoorbeeld het bericht “beste klant, we gaan nu kassa 4 voor u openen” worden omgeroepen, een manager worden opgeroepen of de beveiliging worden gealarmeerd.

VoCoVo Callpoint Klant Knop Oproep Assistentie Service

Call Point – serviceknop klanten

vocovo-outdoor-callpoint-locatie

Buitenknop voor leveranciers

Een aantal praktische punten over de draadloze headsets:

 • Kristalheldere Audio: Biedt duidelijke en verstaanbare communicatie.
 • Lichtgewicht en Robuust: Comfortabele headsets die toch stevig en duurzaam zijn.
 • Behandeling van Telefoongesprekken: Naast teamcommunicatie kunnen medewerkers ook (externe) telefoongesprekken behandelen.
 • Onbeperkte Reikwijdte: Communicatie is mogelijk in elke hoek van de werkplek.
 • Snel Opladen: In slechts 3 uur volledig opgeladen.
 • Langdurig Gebruik: Tot 48 uur gebruik vanaf één enkele lading.
 • Spreektijd: Tot 9 uur continu spreken.
 • Duplex Spreken: Tweezijdige communicatie voor effectieve interactie.
 • 1-op-1 Gesprekken met Stemherkenning: Directe communicatie met stemherkenning.
 • Talk Lock Functie: Voorkomt onbedoeld onderbreken van communicatie.
 • API Input voor Diverse Opties: Integratie met verschillende systemen voor extra functionaliteit.
 • PA Aansluiting: Mogelijkheid tot aansluiting op een openbare adresinstallatie.
 • 10 Speed Dialnummers in Headsets: Snel toegang tot veelgebruikte nummers voor efficiëntere communicatie.

Kortom, VoCoVo draadloze headsets bieden een allesomvattende oplossing voor het verbeteren van instore communicatie in winkelomgevingen. Door teamcommunicatie te verbeteren, realtime informatie te delen en de algehele productiviteit te verhogen, dragen deze headsets bij aan een hogere klantenservicekwaliteit en efficiëntere bedrijfsvoering. Met de juiste planning, implementatie en training kan het gebruik van VoCoVo draadloze headsets een positieve impact hebben op uw bedrijf. Neem de stap naar geavanceerde communicatie en optimaliseer uw winkelomgeving met VoCoVo.

Kortom, VoCoVo draadloze headsets bieden een allesomvattende oplossing voor het verbeteren van instore communicatie in winkelomgevingen. Door teamcommunicatie te verbeteren, realtime informatie te delen en de algehele productiviteit te verhogen, dragen deze headsets bij aan een hogere klantenservicekwaliteit en efficiëntere bedrijfsvoering. Met de juiste planning, implementatie en training kan het gebruik van VoCoVo draadloze headsets een positieve impact hebben op uw bedrijf. Neem de stap naar geavanceerde communicatie en optimaliseer uw winkelomgeving met VoCoVo.

Veelgestelde vragen

Het VoCoVo-systeem is eenvoudig schaalbaar en altijd klaar om te groeien.

VoCoVo headsets kunnen worden geprogrammeerd met verschillende kanalen en groepen, zodat alleen het relevante personeel de communicatie kan horen die voor hen bedoeld is.

Het systeem kan worden voorzien van een intelligente controller. Met deze optie kunnen allerlei koppelingen worden gerealiseerd, een koppeling met het camerasysteem maar ook een koppeling met de zelfscan. Zo worden meldingen vanuit het systeem naar de headsets gecommuniceerd. Inmiddels werken er al honderden supermarkten en bouwmarkten met dit systeem.”

Ja, de VoCoVo headsets zijn ergonomisch ontworpen en zitten comfortabel op het hoofd, zelfs bij langdurig gebruik.

Ja, VoCoVo biedt garantie op hun draadloze headsets. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie over garantievoorwaarden.

VoCoVo draadloze headsets voor uw bedrijf?

Aanbevolen producten en systemen

Referenties

Onderstaand ziet u enkele logo’s van bedrijven die gebruikmaken van onze communicatie-oplossingen voor de retailbranche. Veel tevreden bedrijven gingen u voor. Op de pagina onze klanten van deze website krijgt u een overzicht.

 
Primark
Vomar Logo – klanten VeDoSign
Karwij Logo – klanten VeDoSign
MediaMarkt
Praxis voor de makers
HEMA
Albert Heijn
Aldi supermarkten
Bever outdoor winkel
Dirk Van Den Broek Supermarkten
Boni
Bouwmaat
Coop supermarkten
PLUS supermarkt | klant VeDoSign
DekaMarkt supermarktketen
Esso Tankstations
GAMMA bouwmarkten – doe het zelf bouwmarkt
Hornbach
IKEA
Intratuin
Jumbo Supermarkten
Carrefour hypermarkten
Kruidvat
Loods5
Makro
MANGO Nederland | Mode en kleding online
SATURN Elektronik, Technik und Trends
Shell Nederland
Texaco – Wherever you go, go Texaco
Brico